Zsizsik666 kérdése:
Hogy lehet, hogy a földönkívülieknek egyforma a fejük?!
Figyelt kérdés
Az embereknek akkor miért nem?
A szürkék, reptoidok, magas szőke hajú valamik, mind egyforma fejűek fajon belül. Ez a bolygó meg embereket tekintve tiszta csiricsáré a többi fajokhoz képest.
Van külömböző fejű ufo faj is?
2012. nov. 15. 12:12
1/15 gelazso válasza:
sehogy ,mert nincs semmiféle ufo.én is nagyon szomorú vagyok emiatt,de túlteszem magam ezen valahogy.légy te is erös!!
2/15 A kérdező kommentje:
:D Én ezekben nem annyira hiszek, hogy invázió, meg hogy ide jönnek, bár azt kitudja, az még lehetséges is, de akkor meg nem kéne egyforma fejüknek lenni.
2012. nov. 15. 12:20
3/15 anonim válasza:
Honnan szedsz ilyen hülyeséget? Biztos másabbak mind egy kicsit... :)
4/15 A kérdező kommentje:
Ugyanolyanok, nem? Még a magas szőke faj is, nincs olyan, hog befigyel egy vörös haj, vagy fekete.
2012. nov. 15. 12:26
5/15 anonim válasza:
Egyformák, persze. De vonalkód van a valagukon, ami megkülönbözteti őket.
6/15 anonim válasza:
mert futószalagon készülnek ... a filmgyárban
7/15 anonim válasza:
Mi az hogy egyforma a fejük??? Hányan láttál?? Élőben persze, nem képen meg videón meg rajzon, hanem ÉLŐBEN?? Az ilyen kérdésektől lehet a falnak menni...
8/15 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy ha léteznek, valóban egyformának látjuk őket. Pl. megnézheted, hogy az összes tyúkot egyformának véled, az összes szamarat lovat stb, pedig ők egymást ugyan ugy meg tudják különböztetni mint mi egymást. Ez így van nem csak az állat világban, hanem az egyes emberi rasszok között is, pl. sokkal kevesebb különbséget vélsz felfedezni fekete és fekete között mint fehér és fehér között, a mongoloid emberekről nem is beszélve.
9/15 schocko válasza:
Valójában ők is nagyon különbözőek, de belül. Mi emberek belül vagyunk nagyon egyformák, ők kívül. Remélem segítettem.
10/15 anonim válasza:
Hogy lehet, hogy az UFO-s kérdések feltevőinek egyforma az IQ-juk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!