A földönkívülieknek menyi kromoszómája van?
Honnan veszed, hogy van kromoszómájuk?
Honnan veszed, hogy csak egyféle idegen létezik?
Honnan veszed, hogy itt majd korrekt választ kapsz?
Stb. :)
Honnan veszed, hogy veszed valahonnan?
Stb.
Ilyen alapon MINDENT meg lehet kérdőjelezni.
(Honnan veszem, hogy lehet? És honnan veszem, hogy mindent?)
Először is kezdeném, hogy azért tettem fel a kérdést, mert választszeretnék kapni. Aki nem ismeri a választ az ne írjon rá, szerintem. Én nem írok minden kérdésre olyan választ hogy nem tudom, amit valóban nem tudok.
Vannak itt olyanok akik tudják azt hiszem. Nyílván azért szól a kérdés a földönkívüliekről általában és nem egy fajról, mert minden olyan faj ebbe a kategóriába tartozik, akik ide jönnek, ez troll válasz meg az utolsó aki szánalmas. Én nem állítok hülyeségeket mint 404-es hogy kamu földönkívülis kövem van és nem teszek fel hátúlról megvilágított követ hogy mutassam mekkora király vagyok és nem állítom az ecetes kombuchamrol hogy idegen növény ! Nem beszélve arról, hogy nem mondom hogy találkoztam olyan űrlényekkel akiknek a nevük ilyen ostoba hogy ; Krixkrax, meg Gumhód, Lumbuláni, Gumimónika stb.
Kedves kérdező!
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__3..
Ezután a kérdésed után komolyan azt gondolod, hogy bárki is komolyan fog venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!