Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A földönkívülieknek menyi...

A földönkívülieknek menyi kromoszómája van?

Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 08:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
Kérdezd 404-et, ő biztos elmondja neked erről a is az "igazságot".
2012. júl. 19. 08:26
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem 404 kromoszómájuk van, és nem párosával rendeződtek, hanem hatosával és úgy néznek ki, mint egy magyaros hajfonat és egy masnira kötött galandféreg keveréke.
2012. júl. 19. 08:32
 3/12 Tom Benko ***** válasza:
Egyelőre még az is kérdéses, hogy vannak-e földönkívüliek, úgyhogy a kérdés jelenleg megválaszolhatatlan.
2012. júl. 19. 09:11
 4/12 anonim ***** válasza:

Honnan veszed, hogy van kromoszómájuk?

Honnan veszed, hogy csak egyféle idegen létezik?

Honnan veszed, hogy itt majd korrekt választ kapsz?

Stb. :)

2012. júl. 19. 09:32
 5/12 Shai-Hulud ***** válasza:

Honnan veszed, hogy veszed valahonnan?

Stb.

Ilyen alapon MINDENT meg lehet kérdőjelezni.

(Honnan veszem, hogy lehet? És honnan veszem, hogy mindent?)

2012. júl. 19. 09:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Komolyan mondom nem értem... Aki ilyen kérdést ír ki, az komolyan azt gondolja, hogy választ fog kapni erre, amit egyébként senki sem tud? És akkor még ő trollozta 404-et... Szánalmas!
2012. júl. 19. 10:19
 7/12 A kérdező kommentje:

Először is kezdeném, hogy azért tettem fel a kérdést, mert választszeretnék kapni. Aki nem ismeri a választ az ne írjon rá, szerintem. Én nem írok minden kérdésre olyan választ hogy nem tudom, amit valóban nem tudok.

Vannak itt olyanok akik tudják azt hiszem. Nyílván azért szól a kérdés a földönkívüliekről általában és nem egy fajról, mert minden olyan faj ebbe a kategóriába tartozik, akik ide jönnek, ez troll válasz meg az utolsó aki szánalmas. Én nem állítok hülyeségeket mint 404-es hogy kamu földönkívülis kövem van és nem teszek fel hátúlról megvilágított követ hogy mutassam mekkora király vagyok és nem állítom az ecetes kombuchamrol hogy idegen növény ! Nem beszélve arról, hogy nem mondom hogy találkoztam olyan űrlényekkel akiknek a nevük ilyen ostoba hogy ; Krixkrax, meg Gumhód, Lumbuláni, Gumimónika stb.

2012. júl. 19. 12:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Összesen 480.Megszámoltam.
2012. júl. 19. 13:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__3..

Ezután a kérdésed után komolyan azt gondolod, hogy bárki is komolyan fog venni?

2012. júl. 19. 14:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Én csak annyit tudok, hogy mindenkit olvasatlanul lepontozok, akinek a válaszában benne van ez a 3 jegyű hibaüzenet, amit direkt nem írok le. Az ezt tartalmazó kérdéseket pedig automatikusan jelentem.
2012. júl. 19. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!