Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az emberek nem hisznek el...

Az emberek nem hisznek el dolgokat, mert nem látták még sosem. Engem sem láttatok még, nem létezem?

Figyelt kérdés

Az pedig, hogy a kérdés feltevése bizonyítéknak számít a létemre, kikezdhető. Csak ez a netes oldal az egyetlen nyom, senki sem állítja, hogy látott és létezek.

[link]

Ugyan szemtanúk is voltak, és a mai napig is vannak nyomai, sokan elutasítják.

[link]

Ugyanaz, ráadásul ugyanúgy kísérletekkel lehet alátámasztani, mégis elutasítják. Sorolhatnánk estig ezeket...

Mindre több a bizonyíték, mint az én létezésemre, tehát miért vagyok elhihetőbb?

2012. nov. 3. 12:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Te sem létezel.
2012. nov. 6. 19:54
 12/13 anonim ***** válasza:

nem akarok szőrszálhasogató lenni, de.......használnak ilyen magyar szót, hogy elhihetőbb?

Egyébként ezekbe a létezik nem létezik, hiszem, ha látom dolgokba, ha egy átlag ember belegondol, hamar bekattanhat, mert nem találná meg a megfelelő választ sosem. Csak állíthatja, hogy pl. én azt mondom, h igen létezel, mert irkálsz ide, kérdést teszel fel, válaszolsz, rá, tehát egy gondolkodó lény vagy, ami azt jelenti, hogy létezel is. Ugyanakkor nem látunk, így számunkra csak egy calibri 11-es betűmérettel írt pár szót olvashatunk, így a puszta valódat nem látjuk, tehát számunkra, mint hús-vér ember most jelen pillanatban nem létezel :D

Amúgy az atomokat sem látod, mégis elhiszed, megtanultad kémiából, fizikából, biológiából, hogy azokból épül fel minden, és el is hiszed, mert más magyarázatot még nem hallottál ezekkel kapcsolatban. Meg stb stb. állítások, feltételezések, és az emberek elhiszik ezeket. Mert néha muszáj hinni a láthatatlanban :D

2012. nov. 7. 21:10
 13/13 dragonline ***** válasza:

Valóban ritkán használják azt hogy elhihetőbb,ennek ellenére helyes magyar szó.

Ez a történet a hihetőbb de van egy másik is amelyik elhihetőbb.

Egy nyelvben sem lehet annyira szépen fokozni mint a magyar nyelvben.

2012. nov. 7. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!