Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mikor leszünk olyan fejlettek,...

Mikor leszünk olyan fejlettek, hogy UFÓT gyártsunk?

Figyelt kérdés
Olyan technikájú csészealjat mint ami idejön. 50 vagy 100 év múlva, esetleg 1 000 000 év múlva ?
2012. okt. 29. 22:59
1 2
 1/18 Zsizsik666 ***** válasza:
95%
2054. 11. 31. 04:30-kor
2012. okt. 29. 23:14
 2/18 x) ***** válasza:
96%

Hát UFO-t biztos nem fogunk gyártani mert az azonosítatlan repülő objektum.. :D Olyan űrhajót viszont ami képes naprendszereken, galaxisokon átrepülni sértetlenül.. hát nem tudom rengeteg mindentől függ. Például a gazdasági helyzettől. Ha tovább romlik akkor lehet hogy csak ezer év múlva. Ha viszont lesz valaki aki hajlandó szembeszállni az emberiséget korlátozni próbáló kormányokkal (és persze nagy valószínűséggel mártírhalált halni ahogy már elég sokan ilyenek miatt) akkor lehet hogy gazdasági fellendülés jöhet. Aztán nyilván függ attól is hogy meddig képesek elmenni bizonyos nagyhatalmak hogy övék legyen az első ilyen gép és milyen eszközökkel. Talán emiatt fog kirobbanni a 3. világháború..

Na szóval, nem lehet biztosat mondani, de lehet hogy nincs is nekünk szükségünk ilyesmire, még azt sem ismerjük ami itt a földön van, megvédeni és értékként kezelni meg főleg nem tudjuk. El se tudom képzelni mi történne ha valami olyasmit találnánk "odakint" amire nem is számítunk. Mekkora pánik törne ki.. mindenesetre ha valamit mondani kéne akkor azt mondanám hogy 4-500 év.

2012. okt. 29. 23:15
 3/18 anonim ***** válasza:
33%
Most elképzeltem,hogy Magyarorszég mikor lesz olyan fejlett az ócskavas metróival.HAHAHAHA!
2012. okt. 29. 23:16
 4/18 Malats ***** válasza:
Mikor a 4-es Metro kész lesz.
2012. okt. 29. 23:24
 5/18 Mysterious válasza:
Már létezik ilyan csak titokban tartják, viszont a youtube-on van olyan videó az 51-es körzetről, amiben amatőr filmesek tesztrepüléseket vettek fel...
2012. okt. 29. 23:27
 6/18 x) ***** válasza:
Az 51-es körzetről annyit mondanék hogy ha lenne ott bármi idegen eredetű akkor nem engednék hogy pár amatőr filmes videókat csináljon :) ha pedig mégis készülnének videók, és bennük olyan információk lennének amik az egész mostani világképet felforgatnák akkor a videó készítői másnapra halottak lennének és a videókat soha többé nem látnád.
2012. okt. 29. 23:32
 7/18 anonim ***** válasza:

Repülő csészealjjal már Hitlerék kísérleteztek

[link]

Az USA is az 50-es és 60-as években kísérletezett a repülő csészealjakkal:

[link]

és ma is kísérletezhet velük az 51-es körzetben ...

2012. okt. 30. 00:01
 8/18 anonim ***** válasza:

Én már most is gyártok neked ufót.

Sőt, repülő csészealjat is.

2012. okt. 30. 01:15
 9/18 anonim ***** válasza:
Ha mi gyártjuk, akkor az már nem UFO :)
2012. okt. 30. 06:10
 10/18 anonim ***** válasza:
Hát az tényleg nem UFO, de szerintem az ufójelenségeket földi (amerikai) kísérletek okozzák. Ha ez igaz, akkor nem vagyunk messze tőle.
2012. okt. 30. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!