Lehet tényként kezelni, hogy léteznek földönkívüliek?
Bírom a sok szűklátókörűt. Már 1989-ben 57 földönkívüli fajt vettek nyilvántartásba... Itt a videó a konferenciáról:
http://www.youtube.com/watch?v=WcDSl0LaFLI
Ez pedig arról szól, hogy melyik faj irányítja a bolygónkon élő emberiséget:
Láttam már ilyen videókat tucatszámra, szóval cseppet sem tágult ki a szűk látóköröm. Megint nem mutattak semmit.
David Icke szava pedig nem érv.
igen,
Biztosan állíthatom, hogy léteznek és hogy köztünk is járnak.
Az idegenek nem fogják felfedni magukat, erre több okuk is van.
Nem az univerzum hatalmassága a tény, hanem az hogy az élet alap dolog még a legrosszabb körülmények között is.
A bolygónk 4 milliárd éve során több civilizácónak is adhatott otthont, amiről mi semmit nem tudunk, az emberiség civilizációja nem tesz ki a föld életének 1%-át sem...
9 én csak arra kívántam rávilágítani hogy nem lehet mindent főleg nem az élet kialakulását a véletlenre fogni.
Ezért mondtam a periódusos rendszert ,azt hogy vezetnéd le véletlenül? sehogy ,a baj hogy ez minden anyag építőköve.
Bizonyiték erre nincs, csak valószinüség van. Ez a valószinüség viszont majdnem 100%, tekintve, hogy milliárd*milliárd számra léteznek csillagok és bolygók az univerzumban.
Más kérdés, hogy találkozni velük sohasem fogunk, mert ürbeli léptékekkel mérve a mozgásterünk nagyon korlátozott. A naprendszerben ugye nincsenek, ezt már tudjuk. A legközelebbi csillag a Proxima Centauri, 4,2 fényév, oda eljutni esélytelen. Értelmes rádiójeleket sem vettünk még onnan, pedig feltételezhető, hogyha élnek ott értelmes lények, akkor ugyanúgy próbálnának kapcsolatot keresni, mint mi.
Tehát a tény az, hogy sem utazás, sem rádió-kommunikáció szempontjából nincsenek elérhető közelségben értelmes életformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!