Minden égitestnek hallani a zaját az űrön keresztűl?
2012. okt. 27. 20:30
1/9 Alaque válasza:
Csak azokét, amelyek forognak, vagy legalábbis a mágneses mezejük forog.
2/9 Alaque válasza:
Ja, és természetesen mágneses mező kell hozzá, ha nem lenne világos.
3/9 anonim válasza:
Ez nem hang, ezek rádióhullámok, amelyek természetesen minden égitestről érkezhetnek, ahogy a fény is visszaverődik róluk, sőt, a távoli világűrből is érkezhetnek. Nincs ebben semmi, ami miatt ez "Ezotéria - UFO észlelések"-be tartozna.
(Magyarázat: a hang az anyagnak a longitudinális hullámzása, amelyet az emberi fül érzékelni tud, kb. 20-20000 Hz között. Amiről a videóban szó van, azok elektromágneses hullámok, vagyis nem az anyag, hanem a mágneses és elektromos mező transzverzális hullámai. Véletlenül éppen akkora a frekvenciájuk (tehát rádióhullámok), így kreálható ugyanolyan frekvenciájú hallható hang, amit meghallgatni érdekes lehet.)
4/9 A kérdező kommentje:
Ja nem, a barátom, úgy mutatta be, mint hallható hangokat én hiába mondtam neki, hogy ez lehetetlen, mert az iskolákba tanítják, hogy nem terjed hang az űrben, azt válaszolta : Voltál kinnt az űrben ? Azok mondják ezt akik nem voltak kinnt sosem !
2012. okt. 27. 21:09
5/9 anonim válasza:
Hiszen én sem vagyok okosabb, csak tudom, mi az a hang, és mi az az elektromágneses hullám. A videó és a benne állítottak nekem is újak. Nyugi, az iskolában jól tanultad.
6/9 anonim válasza:
"mert az iskolákba tanítják"Ugyan már ahogy a kormány nem mondel semmit ugy tanitanak az iskolákba is és a 60% hülyeség főleg a történelem...
7/9 anonim válasza:
Menj ki hallgasd meg, nincs messze.
9/9 anonim válasza:
nem azért de 16 oldal óta ez talán a 3. értelmes kérdés. És ez is van vagy fél éves. És csodálkoznak h trollkodásba fullad ez a része a gyik-nek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!