Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A Bermuda-háromszögben egy...

A Bermuda-háromszögben egy elsüllyedt ősi városra bukkantak, megdöbbentő?

Figyelt kérdés

A Bermuda-háromszög környékén, az óceán mélyén kanadai tudóscsoport egy eltűnt városra bukkant. Kuba partjainál vízalatti robot épületek romjait, négy óriás piramist és a szfinxhez hasonló szobrot fényképezte le.

Szakértők szerint az épületek a karibi és közép-amerikai Pre-klasszikus korhoz tartoznak. Az ősi városban olyan civilizáció képviselői lakhattak, amely Teotihuacan lakóira hasonlítottak. Teotihuacan egykísértet város, amely Mexico-tól 50 km-re található, és körülbelül 2000 évvel ezelőtt létezett.

2012. okt. 26. 20:45
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Ez mióta reklám? Nem írtál semmit az A betűről és ha írtál is volna, ez nem egy olyan dolog, aminek sokat ér a reklámja.
2012. nov. 2. 13:01
 22/35 anonim ***** válasza:
DEhogy, mindenki szerint nagyon béna, akivel beszéltem eddig róla. Nem jön be ez a bújtatott reklámod, mert minél többször próbálod reklámozni, annál többen útálják meg.
2012. nov. 2. 16:02
 23/35 A kérdező kommentje:

Mindíg naprakészek, érdekes és izgalmas oldal. Intellektuális olvasmány igényeseknek :)

Nagyon jó a paranormal oldal :9)

2012. nov. 2. 17:47
 24/35 anonim ***** válasza:
Látszik hogy te szerkeszted, mert csak te áradozol róla, de el kell hogy mondjam, rettenetesen sz@r.
2012. nov. 2. 17:48
 25/35 A kérdező kommentje:
Semmi közöm nincsen hozzá, ehhez a jó oldalhoz.
2012. nov. 2. 18:47
 26/35 anonim ***** válasza:
OMG... Még írásban is sz@rul hazudsz. Te vagy az egyetlen aki ezt a kakit reklámozza, fogadd el hogy senkinek sem tetszik és ne rontsd még tovább a hírnevét.
2012. nov. 2. 18:49
 27/35 A kérdező kommentje:
Ostoba kötekedő alattomos vagy ! Az oldal pedig kivűló
2012. nov. 2. 19:42
 28/35 anonim ***** válasza:

Nem is tudom, hogy most a kérdező önmagát, vagy a paranormal.hu-t járatja le jobban ezzel...

Nem érdemel ennyi figyelmet a paranormal.hu, még negatívat sem. Keressetek más elfoglaltságot!

2012. nov. 2. 19:59
 29/35 anonim ***** válasza:
És miért csak te reklámozod, meg kiválózod? Mert csak neked tetszik, de neked is csak azért, mert te szerkeszted.
2012. nov. 2. 21:49
 30/35 A kérdező kommentje:
Ne itt alattomoskodjatok ! Nem Én szerleztem ezt a kiváló oldalt, sajnos. Egyébként nagyon kiváló hírforrás.
2012. nov. 3. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!