Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A Bermuda-háromszögben egy...

A Bermuda-háromszögben egy elsüllyedt ősi városra bukkantak, megdöbbentő?

Figyelt kérdés

A Bermuda-háromszög környékén, az óceán mélyén kanadai tudóscsoport egy eltűnt városra bukkant. Kuba partjainál vízalatti robot épületek romjait, négy óriás piramist és a szfinxhez hasonló szobrot fényképezte le.

Szakértők szerint az épületek a karibi és közép-amerikai Pre-klasszikus korhoz tartoznak. Az ősi városban olyan civilizáció képviselői lakhattak, amely Teotihuacan lakóira hasonlítottak. Teotihuacan egykísértet város, amely Mexico-tól 50 km-re található, és körülbelül 2000 évvel ezelőtt létezett.

2012. okt. 26. 20:45
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

"Nagyon jó oldal, minden friss hír rajta van. Én is gondoltam, hogy készítek egy ilyen oldalt, de ilyen jóra nem tudnám megcsinálni."

Szerinted ez mi, ha nem reklám?

2012. okt. 26. 21:22
 12/35 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de Én ezotéria imdádó vagyok és ott minden friss hír megtalálható, több különböző témában, egyszerűen ragyogó oldal, nem kell soknyelven összeszedni mert naprakészen tálalja, ráadásúl érthetően és értlmesen körülmagyarázva ! Miért rejtsem el a véleményem, ha te is nyíltan fosozod minden kérdésnél ? Ráadásúl ez ezotéria kategória,
2012. okt. 26. 21:25
 13/35 anonim ***** válasza:

Elmonta a véleményét az oldalról. De akkor ezek szerint a vélemény kinyilvánítása reklámnak számít. Hm...

Akkor: szeretem az eperfagyit, CARTE D' OR minden mennyiségben.

Szeretem a fantasy könyveket, George R.R. Martin, Tolkien, Anne Rice minden mennyiségben.

De b*ssz, nem ártana szólni a modiknak, az egész szórakozás témakör egy nagy reklám... És akkor nem szóltam a számítástechnikáról, kultúráról (vallások-szekták reklámozása), szerelm-szexről(kotonmárkák, vibrátorok, elfajzott dolgok reklámozása, pedofilság!!!!).

Ennyit erről.

2012. okt. 26. 21:30
 14/35 anonim ***** válasza:
*Elmondta
2012. okt. 26. 21:30
 15/35 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van Kedves előző, ráadásúl az említett oldal, amit tilos kimondani az ezotéria kategóriában :S Egy ezotérikus hírgyűjtő portál, tehát elfogulatlan. Ennyi erővel politika rovatban ne linkelj az MTI-ből.
2012. okt. 26. 21:34
 16/35 anonim ***** válasza:
62%

"Nagyon jó oldal, minden friss hír rajta van. Én is gondoltam, hogy készítek egy ilyen oldalt, de ilyen jóra nem tudnám megcsinálni" XDDDDDDDDDDDDDD

Ezen de jót röhögtem, köszönöm xDDDD

A legbénább oldal a világon kb, szánalom az egész.

Van egy ismerősöm, aki a legtöbb ezoterikus dologban hisz, de még ő is azt mondta, hogy nagyon sz@r az oldal...

2012. okt. 26. 22:50
 17/35 anonim ***** válasza:
Sikerült egy olyan hírt találni, amiben abszolút semmi ezotéria nincs. Akkor sem, ha igaz. Nem értem, minek erőltetni, és hogy mi köze ennek az UFO-észlelésekhez. Szigetek idővel eltűnhetnek és keletkezhetnek, akkor is ha az ember évezredekkel ezelőtt belakta őket.
2012. okt. 26. 22:51
 18/35 anonim ***** válasza:
Á, komolyan, röhej amit ti hülye ezósok csináltok...
2012. okt. 27. 10:30
 19/35 Napkiraly ***** válasza:
jó,, de az a város nincs útjában a dimenziókapuknak meg a vízalatti ufóváros fejlődését sem gátolja?
2012. okt. 27. 22:13
 20/35 dragonline ***** válasza:

//"Nagyon jó oldal, minden friss hír rajta van. Én is gondoltam, hogy készítek egy ilyen oldalt, de ilyen jóra nem tudnám megcsinálni."

Szerinted ez mi, ha nem reklám? //

A

(elnézést kérek hogy az A betűnek reklámot csináltam :-) )

2012. nov. 2. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!