Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogyan lehet felvenni magánemb...

Hogyan lehet felvenni magánembernek kapcsolatot a földönkívüliekkel? Hogy lehet valakiből kontakt, úgy mint 404-ből / Alajéból?

Figyelt kérdés

2012. okt. 23. 19:31
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
83%

Emlékszek régebben volt itt a kérdező, aki magán különös jelet vélt felfedezni és 404-hez fordult, ekkor 404 válaszol annyit mondott, hogy a kérdező egy klón és a valódit megölték, vagy elvitték, vagy valami hasonló, de ő ez ellen semmit sem tehet éljen úgy, ahogy eddig... Kérdezem, normális az ilyen ember.

1.Ha nem tehet semmit ez ellen minek közli

2.Ha már közli nem gondol bele, hogy szerencsétlen kérdező állandóan ezen fog, agyalni, hogy felejthet el valaki egy ilyet.

Egyébként 404 a mey.moy.su seggnyalóbandájának osztja az észt, és együtt "jár" egy 16-17 év körüli csajjal, aki egyébként egy szűzqva típusu,és sokszor átmegy a kettőjük közötti szexuális viszonyba a fórumon lévő társalgás.

2012. dec. 17. 11:08
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként 404 megrögzött materialista, ateista, nem hisz semmilyen istenben és egyéb lényekben. Számomra ellentmondás, hogy 404 mestere valami teremtő erőről beszélt, de őt ez nem érdekelte, valamint ha az a lény, amit a mestere látott nem földönkivüli volt, akkor gondolom, csak más entitás lehetett. Valaki zsigerből elutasítja Istent, és csak a földönkivüliek érdeklik..én egyből a Teremtőről akartam volna tudni, hogy megfeleljek az ő szabályainak, törvényeinek. 404 szerint a halál után nincs semmi mégis vannak hallhatatlan fajok..

Szerintem 404 egy okos, intelligens dezinformátor.

2012. dec. 17. 11:30
 13/36 anonim ***** válasza:
59%

Én "404"-et nem ismerem, de szerintem Alaje minden valószínűség szerint nem hazudik. Kimondja többek között a ránk, emberekre nézve nem mindig kellemes igazságot, és az igazsággal bizony gyakran nem jó szembesülni! Ugyanazokat a dolgokat üzeni, állítja, mint amiket a többi hasonlóan magas szintű lény, meg általában a legtöbb ezoterikus-spirituális tanítás.

Azt még nem tudtam meg egyértelműen, hogy egy kontakt, a "csatorna", a médium, tehát itt él testbe inkarnálódva a Földön emberként, vagy pedig ő maga az a lény, aki egy másik, magasabb síkon él, és akivel az előbbiek felveszik a kapcsolatot. Bár ez a lényeg szempontjából mindegy.

Szerintem az ilyen dolgokhoz, képességekhez fel kell emelkedni a megfelelő szintre. Tagadni ugye, mindent lehet, de akik nem hisznek ezekben, azok nem tudják bebizonyítani az ellenkezőjét sem! Könnyű bármire és bárkire azt rávágni, hogy "hazudik, meg dezinformáció", stb. Tagadni azt én is tudok, meg bárki, nem egy bonyolult dolog! Ezzel az erővel azt is lehetne mondani, hogy a Biblia nem igaz, Jézus nem is élt, vagy pedig nem úgy élt

és így tovább. Szerintem az emberek egy része még a saját szemének sem hisz! Ha lenne is ilyen dolgokból valami bizonyítéknak mondott akármi, akkor mindig lennének olyanok akik nem hinnék el, illetve rávágnák az illető dologra, hogy hamisítvány, hazugság, és így tovább. Sajnos ilyenek vagyunk mi, emberek. Még mindig ilyenek, de remélhetőleg ez meg fog változni a jövőben, és az emberek szép lassan fel fognak ébredni ki tudja, hogy hány ezer éves "álmukból".

Akik nem hisznek ezekben a dolgokban, tehát az embereknek a nagy része, azok még valószínűleg nem jutottak el addig, hogy az ilyen dolgokat megértsék, átlássák. Az kétségtelen tény, hogy óriási nagy káosz van ezekben a nagy kérdésekben, és az igazságot nagyon nehéz kihámozni. De információból szerencsére már nincsen hiány.

2013. febr. 25. 10:09
 14/36 anonim ***** válasza:
404 ufológust akarod mondani aki ezen az oldalon van [link] ?
2013. febr. 25. 11:29
 15/36 anonim ***** válasza:
78%

404 számomra csaló. Egyértelmű. Minden kontakt mutatott legalább fotót, videót az általa felvett fajról. Itt semmi ilyesmi nem történt. De nem is ez a lényeg, hanem hogy saját magának mondott egyes kérdéseknél ellent. Össze-vissza hazudik.

Alaje. Ő nem kontakt, hanem az elmondása szerint Plejádi.

Mikor először végignéztem ezt a több részből álló videót nagyon tetszett. De most már rájöttem, hogy sok köze nincs a valósághoz. Ő nem plejádi, ő egy földi ember saját nézetekkel. Mit gondolsz ha igazi földönkívüli lenne már nem kapták volna el a katonák vagy akárki? Hiába van az arca kitakarva, szemináriumokat és előadásokat tart ahol mindenki láthatja.

Egy ügyes pszihológiai trükköt használ mindig, az pedig nem más mint hogy azzal fertőzi az embert hogy lealacsonyítja mint amilyen most, kifikázza és arra törekszik, hogy változzon.. pl : aki cigizik az egy senki és fejletlen stb. A a legnagyobb paradox az hogy azt mondja az erőszakosság a rossz a negatív az mind rossz és ők a fény és boldogság hozói. Ehhez képest jókat harcolnak itt egymással más fajokkal.. :DD most akkor ez hogy is van?:D a jó csak jóakaratból harcol?

Mégegy paradoxon: azt mondja h a net a tv és minden készülék rossz:D ehez képest jól megcsináltan a videót felrakta minden nyelven feliratozva és sokat lóg youtubeon. Videót szerkesztett, zenét TÖLTÖTT LE hozzá, azt is berakta, felvette a hangját egy készülékkel.

de mindig felnevetek amikor a kormányról beszél:D mintha egy gonosz ufó lenne.. pedig csak emberi kapzsiság van mögötte, semmi más:D

Nem értem, hogy miért angyali üzenet. Fikázódik a hang ahelyett, hogy irányt mutatna. „sötét kormány” „hazudnak” „azt akarják, hogy negatív energiát teremtsenek” nem a célra fókuszál, hanem pont ő fikázódik… :-S Nevetséges. Ez nem angyali üzenet hanem egy nagy becsapás!

Nem mondom, hogy nincs benne igazság a hatalmakról, kormányról,de ehez nem kell földönkívülinek lenned, hogy el tudd mondani..

Jah és igen,2012 végére ígérte az eljövetelüket. Mióta ez lezajlott és semmi sem történt, nem lehet kommenteket írni a csatornáján . Csak egy átkozott videó jelenik meg ami bemutatja hogy vásárold meg a videóban elhangzott meditációs zenéket, csupán 12 ezer ft-ért az amazon . com-ról.

2013. febr. 25. 12:17
 16/36 anonim ***** válasza:
10%

404 csaló, elmebeteg, pedomaci. Alajé csak szimplán egy jó akaratú szélhámos.

Te melyik akarsz lenni ?

2013. márc. 15. 15:15
 17/36 anonim ***** válasza:
18%
I.Q lightos kérdés
2013. ápr. 29. 19:53
 18/36 anonim ***** válasza:
45%
rádióhullámok a lehet felvenni a kapcsolatot az idegenekkel. egyébként Rák tudja ki a hóhér az a 404. :D
2013. okt. 24. 21:33
 19/36 anonim ***** válasza:
60%
Inkább Jézussal vedd fel a kapcsolatot, s ne démonokkal. az "idegenek" valójában bukott angyalok, démonok, kik a hazugság szellemei, akik az egész Földet meg akarják téveszteni.
2013. nov. 24. 16:21
 20/36 anonim ***** válasza:

"az "idegenek" valójában bukott angyalok, démonok, kik a hazugság szellemei, akik az egész Földet meg akarják téveszteni."

Ilyesmire én nem emlékszem a Bibliából.

2013. dec. 23. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!