Ki az a 404?
Figyelt kérdés
Több kérdésnél is láttam a "nevét".De ki ő? Miért emlegetik ennyien?2012. okt. 21. 22:19
22/26 A kérdező kommentje:
mert azt a szót használtam,hogy kreatív? :D te nem vagy százas az biztos.
szerinted mégis mi,ha nem kreatív?
2012. nov. 9. 16:02
23/26 anonim válasza:
Gyökér, nem életre való, szánalom.
24/26 anonim válasza:
"ugyan azt tudom írni amit eddig is.szerinted aki nemrég regisztrált az oldalra,annak mégis honnan kellene tudnia,hogy ki a gyíkom ez a kreatív gyökér?"
A hatéves unokaöcsém is tudja használni a google-t. Te is tudhatnád, hogyan kell GYK-n kulcsszavakra keresni, bezzeg a regisztrációt és az új kérdés gombot azt megtaláltad. Ironikus, hogy te használod a "kreatív gyökér" jelzőt.
25/26 A kérdező kommentje:
mi ebben az irónia?
2012. nov. 9. 16:47
26/26 anonim válasza:
nem tom ki ez a 404 figura, de amikor rákerestem guglin, és elindult az avira víruskeresője :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!