Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO konferenciát tartottak...

UFO konferenciát tartottak szombaton Kaposváron, voltál? Mi volt?

Figyelt kérdés

Nyugalmazott pilóták hihetetlen történeteit hallhatták az érdeklődők. Régen azonban nem beszélhettek az azonosítatlan repülő tárgyakról, mert akkor kirúgták őket.

Ma számos FBI dokumentum számol be ufókról, Magyarországon pedig évente 50-60 azonosítatlan repülő tárgyat érzékelnek.

[link]

2012. okt. 20. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom, mert sörkonferencián voltam, nagyon komoly emberekkel.
2012. okt. 20. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Èn màr lâttam ufót az egyik baràtommal. Pécsvàrad mellett sàtoroztunk az erdőben. Èjfél körül elindultunk sétàlni, én a csillagokat néztem, mikor hirtelen megjelent az égen egy narancsos-sàrgàs gömb. Felkiâltottam, barâtom még pont lâtta. 2szer akkorànak lâttuk, mint a teliholdat, szóval közel volt. A fàk felett repült előszór egy repülő sebessègével, majd hirtelen hihetetlen begyorsult és eltűnt. Senki se hisz nekünk. Repülő nem tud ilyen gyorsan menni, nem mintha sok gömb alakú lenne. Nem tudom mi volt, amit làttunk. Később talàltam a könyvtàrban egy könyvet, amit egy magyar pasi írt az ufókor, és egy pécsvàradi ufoészlelés leíràsàval kezdődik, jól meglepödtem
2012. okt. 20. 20:44
 3/10 anonim ***** válasza:
22%
Már megint ez a parafos oldal, öcsém?
2012. okt. 20. 21:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hàt ez egy rendkívül értelmes hozzàszólâs volt, öcsèm..
2012. okt. 20. 21:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Reklám...
2012. okt. 20. 21:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb lenne csinálni egy scriptet, ami automatikusan küldi gyakorikérdésekre az új cikkeket.
2012. okt. 20. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Én voltam, nagyon jó volt és a tanácskozás után átment homár partiba, mindenki letolta a nadrágot és durr bele.
2012. okt. 21. 12:40
 8/10 anonim ***** válasza:

# 4 Kisfiam! Háttal nem kezdünk mondatot! :D

# 3-as voltam.

2012. okt. 21. 13:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Làny vagyok. Szólìts hugodnak. :) (2-es, 4-es voltam)
2012. okt. 21. 16:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Az, hogy mi történt a kaposvàri ufokonferenciàn, örök rejtély marad. Ha csak David Icke nem lebbenti fel erről is a fâtylat. :)
2012. okt. 21. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!