Hatalmas videó felvétel, mit gondoltok róla?
azért nézték meg ilyen kevesen, mivel ezt a videót ma tették fel , pár órával ezelőtt...
Minden esetre a felvétel elég érdekes....
áruljátok el nekem miért gagyi ez?
nem is értetek semennyit sem a videózáshoz, aki ezt így be tudja vágni, lehajtom előtte a fejem
"végig tartják egymástól a távolságot, de még a szöget is"
ez mondjuk baromira nem így van
amennyiben ez tényleg ufó lenne, nekem az a fura, hogy a csávó csatornája teli van ufós videókkal, de vajon mennyi az esélye annak hogy az az ember aki alapból teli van ufós videókkal, lefilmezzen egy ilyet hogy éppen találkozik egyel. hát nem sok, aztán az is lehet hogy beküldték nekik az aki felvette
no, szerintem ezt sosem tudjuk meg
de ha mégis igazi akkor addig lesz fent amig nem lesz nagy a nézettsége, mert amint meg tudják a youtubenagyfőnökök tuti eltávolítanák, de valszeg ez nem így les zmivel kamu:D
Gyenge és több sebből vérzik.
Viszont ebből minden kérdésetekre magyarázatot kaptok, és nem fogtok téves hitekre alapozni UFO-nautákat illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!