Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit gondoltok erről a hihetetl...

Mit gondoltok erről a hihetetlen interjúról?

Figyelt kérdés
*MAGYAR FELIRATTAL!* Art Bell rádiós műsorába betelefonál egy ijesztően őszintének tűnő, magát az 51-es körzetben dolgozónak valló férfi, és a Földet megszálló Idegen létformákról beszél. *MAGYAR FELIRATTAL!*
2012. okt. 10. 09:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kedves Alex J. a 16-os válaszoló vagyok.

Igen nekem merőben más. Nem is akarom megváltoztatni az álláspontodat. Te döntöd el saját magad, hogy mihez kezdesz ezekkel az információkkal úgy is. Látsz e benne mélyebben valamit, érzel e valamit, vagy sem. Belőled kell hogy kiinduljon a dolog. Ahogy érzed.

2012. okt. 10. 16:36
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenkivel egyet értek. mindannyiotók válaszában van igazság....

Bárcsak tudnám a választ. Hogy is mondjam, azt kell mondanom hogy 12 éves ufo kutatásaim során mindig falba ütközöm és soha sem tudom kideriteni az igazságot.

Minden esetre, nagyon sok élményem volt ami hihetetlen látványt nyujtott számomra,

tudom, furán fog hangzanni, de szinte minden honapban vannak élményeim , ami földöntúlinak mondható....

Azt hiszem, az emberek amúgy sem hinnék el.. Ezt tapasztalatból mondom...

Ez a interjú azért fogott meg igazán, mivel a nasa leleplező videóban a illető hasonló dolgokat mondott el...

ami érdekes... Van mé egy interjú, amit be is linkelek.. ez is emlitést tesz a felettünk lévő dimenziokról és dimenzióközi lényekről, amik itt élnek közöttünk...

remélem tudtam segiteni, aki biztosan az igazság mezejére lép, azt kérem, hogy irjon nekem üzenetet és ossza meg velem tudását:

Interjú: [link]

2012. okt. 10. 20:27
 23/25 anonim válasza:

Ha ez a hangfelvétel tényleg megtörtént és valós dolgokon alapszik, akkor a fejesek már rég eltávolították volna ezt a

hangformátumot.

2012. okt. 20. 16:35
 24/25 anonim ***** válasza:

Igen, ha valós dolgokon alapszik...

Aki ennek a valószínűleg bedrogozott telefonálónak a produkcióját komolyan veszi, nyugodtan elmehet marslakónak. Ha nehezére esik elérni a második kozmikus sebességet, szívesen segítek a kilövésében.

2012. okt. 20. 19:25
 25/25 anonim ***** válasza:

Erről az a véleményem,mint a többi ilyen videóról!

Ha igaz lenne,akkor az ember már nem élne,a videót meg eltüntetnék mindenhonnan!Ezt megint valaki azért csinálta,mert unatkozott!

2012. okt. 23. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!