Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit gondoltok arról, h két...

Mit gondoltok arról, h két hét múlva Budapesten egy UFO-t állítanak ki (többi lent)?

Figyelt kérdés

[link]

Tessék, itt van. Röviden: Egy Szibériában lezuhant UFO-t akarnak a világ szeme elé tárni.

LEHETSÉGES?

2012. okt. 8. 16:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

[link]

Én nem hiszek ebben, de akit érdekel az menjen el.

2012. okt. 8. 19:58
 12/20 anonim ***** válasza:
78%

Egyáltalán nem értek egyet a viccelődéseitekkel. Nem vesztek minket eléggé komolyan.

Üdv: Reptoid flottaparancsnok

2012. okt. 8. 20:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Persze... A volt Szovjetunió és az USA éppen a mi orrunkra kötötte volna az ügy részleteit. Nyilvánvaló, hogy ezzel csak nagy pénzt akarnak szakítani egyesek. Még egy honlapot is létrehoztak, a fenébe is!
2012. okt. 8. 22:32
 14/20 anonim ***** válasza:
Közeleg az invázió emberek! A reptoidok, guargumik, krixkraxiak már köztünk vannak!
2012. okt. 8. 23:05
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Mit lehet erről gondolni? Ez egy sci-fi színház. Nem az én műfajom. Inkább a Nemzetibe megyek, mert a klasszikusokat jobban szeretem. Ennyi!
2012. okt. 9. 11:06
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Üdvözlet tanítványaim.

Nyugodtan menjetek el a kiállításra, mivel elég keveset tudtok.

Üdvözlettel: Jézus Krisztus a Megváltó

2012. okt. 9. 18:33
 17/20 A kérdező kommentje:
Már más, híradó weboldalak is erről írnak, sőt már fotók is vannak az "ufo"-ról. Csak mondom, h már az elején sem hittem ebben, csak azért kérdeztem, mert ha kiderül, h ez nem igazi ufo, akk a tulajdonost sztem kiverik a világból is oda, ahonnan az "ufo"-i jöttek. Uh én nem kockáztatnék ekkora botrányt.
2012. okt. 21. 20:44
 18/20 anonim ***** válasza:
A Projekt az emberek nagytöbbségét foglalkoztató, érdeklő, egyre népszerűbb UFO téma misztikuma köré épített interaktív élményszínház,(!!!) melyet így, eme léptékben, témamegoldásában (1.550 nm játék, hangártér, 80 beépített statiszta, színész, szereplő, számtalan monumentális technika és díszlet), Európában még soha, senki nem dolgozott fel!
2012. okt. 28. 13:24
 19/20 anonim ***** válasza:
OK, hogy ez egy élményszínház, de akkor ez a szórakozás témakörhöz tartozik. Véletlenül sem arról szól, hogy lelepleznek valamit, pedig sokaknak ez jön le belőle.
2012. okt. 28. 14:27
 20/20 A kérdező kommentje:
Megérkeztek az első élmény (vagyis unalom) beszámolók. Gondoltam, h 1000 Ft-ot sem fog megérni. :)
2012. okt. 29. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!