Üzenet egy másik zivilizációtól? Mi a Véleményetek?
A #20-as válaszolóra reagálva. Ezt a kört linkelte:
Ha jobban megnézed, látszik, hogy eléggé pontatlan munka, akár földönkívüliek, akár emberek csinálták. A 60°-os forgásszimmetria csak látszólagos, és csak a körök számára, és a főspirálok vonalára terjed ki. Több helyen nem stimmel az egymást érintő körök méretaránya. A főspirálból kiinduló kisebb ágak irányai pedig teljesen össze-vissza mutatnak, valahol majd érintik egymást az ágak, máshol pedig még egy kör elférne közöttük.
Persze, ezzel nem igazoltam vagy cáfoltam semmit, hiszen nem muszáj a földönkívülieknek pontos ábrákat készíteni. Az viszont nem tetszik, hogy a "nagy precizitással" érveltél. Lehet, hogy ez idegen civilizációk műve, de akkor ők csak botokkal és kötéllel csinálták.
"[...] a kisebb alakzatokhoz semmilyen nyom, útvonal nem vezet, ahol a gépek odajuthattak volna." Nem kell ehhez nagy munkagép-apparátus, elég egy hosszú drót, néhány karó, pár deszka vagy henger, egy csipetnyi ókori matematika, és pár lelkes önkéntes egy éjszakányi szabadideje.
"Nincsenek eltörve a szálak..." Ez a mező élénkzöld, vagyis a növény dúskál a nedvességtől, tehát csaknem olyan könnyen hajlik, mint a fű. Ha pedig finoman végzik a munkát, eső után, akkor még erre sincs szükség.
Sikerült a rejtett üzenetet dekódolni végre! Találtam egy rejtett jelet a gabonakörben! Felhasználják ellenünk a veteményesünket!!!
Az üzenet így szól: TÚL KÉSŐ, FÖLDI EMBEREK, A BOLYGÓTOKAT ASSZIMILÁLTUK, AZ ELLENÁLLÁS ÉRTELMETLEN
AZ EGYESÜLT REPTOID-KRIXKRAXI-GUARGUMI FLOTTA PARANCSNOKA"
Csak egy a videóban lévő logikai bukfencek közül. Ha 27 év alatt választ kaptunk az elküldött üzenetre, akkor azt 14 fényév távolságon belül válaszolták meg. Ilyen távolságban pedig nincs ötbolygós naprendszer a miénken kívül. Sőt, összesen sincs öt bolygó.
Ez is üzenet egy másik civilizációtól:
http://www.youtube.com/watch?v=sheombFoRto&list=UU57BiDzfjWs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!