Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha nem voltak földönkívüliek,...

Ha nem voltak földönkívüliek, hogyan vesztettük el spirituális képességeinket?

Figyelt kérdés

Sokan írjátok itt - igaz csak ufólógiában képzettlenek - hogy nem voltak Annunakik. De most csak tételezzük fel, hogy ténleg nincsenek, akkor hogyan vesztette el az ember a spirituális érdeklődését, képességeit ?

A növények is és minden élő lény evolúcionálisan alkalmas az ESP-re (telepátia, sprirituális gopndolkodás, érdeklődés) [link] ellenben az emberben ez már csekéyl szinten sincsen meg, míg az evolúció legalján lkevő növények is biztosan használják a telepátiát, addig mi csak kapizsgáljuk. Ennek magyarázata az hogy az idegenek, Annunakik amikor rabszolgafajt hoztak létre saját génállományukat rávetítve a majomemberére, akkor eltávolították ezeket a képességeket http://www.youtube.com/watch?v=rJJjOKmwl6s

Ha nem lettek volna földönkívüliek, annunakik, akkor miért vesztettük el ezt a képességet ?

2012. szept. 30. 16:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10%

#10 folyt.

Nekünk sajnos csak azt tanították meg a suliban, hogy agyag- és kerámiaedényeket fellelhetőek régi korokból, de arról nem írtak a tankönyvek, hogy ezek az edények továbbították azokat a hangokat, amivel az akkori emberek a csakráikat harmonizálták. A Hórusz szeme dok. film sorozat részletesen mesél ezekről.

2012. szept. 30. 20:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Bocs az elírásért, telefonról vagyok.
2012. szept. 30. 20:44
 13/19 A kérdező kommentje:
Én magas több minbt 170-es IQ-jú diplomás vagyok, de te kérdező 6-os még sokat kell tanulnod, hogy csekély fogalmad is legyen a világórl.
2012. szept. 30. 23:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Aha... a 170-es IQ-dból már nem tellett arra, hogy a "mint" és "világról" szavakat helyesen írd? :)
2012. okt. 1. 00:03
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem pazarolja a helyesírásra! :-DDDD
2012. okt. 1. 03:50
 16/19 anonim ***** válasza:
IQ, diploma... ez lenne a legjobb érv, amit az álláspontod mellett fel tudsz sorakoztatni?
2012. okt. 1. 11:01
 17/19 kris.king ***** válasza:
100%
Jé! Volt itt korábban egy 160IQ-val rendelkező diplomás ember. Ő is a telepátiáról kérdezett. Nem érdekes?
2012. okt. 1. 15:42
 18/19 anonim ***** válasza:
én arról tudok, hogy az évezredek(századok) során, iskola ésegyéb mai gondolkodás által kiölték az emberből az efféle képességeket, a földönkívüliek voltak azok akik segítettek minket áthozni a földre még réges régen, (igaz mivel több billió földonkívüli faj van nem tudom hogy pontosan hogy lehetett), szerintem nem ők vették el a képességeinket, hanem az ember maga ahogy írtam fent
2012. okt. 3. 00:14
 19/19 anonim ***** válasza:
az hogy neked nem müködik se a gondolkodásod, és érdeklödésed sincs, azt ink pszichologusnal kellene megvitatni nem itt:DDDDD
2012. okt. 6. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!