Akik nem hisznek az üreges föld elméletében, és idegen civilizációk létezésében azok mit keresnek ezen az oldalon?
"pedro, hülyeségeket beszélsz most is. A geofizika annál többet nem tud a föld belsejéről, mint amit a hullámok mutatnak, azok pedig harangszerű gömbhéljat mutatnak ki, az árnyékhullámelmélet egy fals elgondolás, ráadásúl sok mindent megmagyarázna az üreges föld elmélet."
Hát persze... Kedves álfizikus (csaló) barátom, ha a másik regisztrációdról írogatsz (támogatva a saját kérdésedet), attól nem lesz jobban igazad. Nem velem kell hadakoznod, győzd meg inkább az Eötvös Loránd Geofizikai Intézetet az elméleteid helyességéről.
Csak hogy könnyebb legyen megtalálnod (ha már a fizika könyveidben nem találtad), az itt található módszerekkel térképezték és térképezik jelenleg is a Föld belsejét. Mint írják is "A módszerek nevére kattintva részletes ismertetést talál az egyes módszerekről, azok alkalmazási területeiről." Ajánlom figyelmedbe!
De természetesen egyéb helyeken sem osztják a nézeteidet, mert valahogy... egyetlen tudománnyal foglalkozó ember sem állít ekkora ökörségeket, mint te. Csak példaképpen, a Műegyetemen az alábbiakat oktatják:
A Földköpeny szerinted nem ismert rétegeinek saját nevük is van, annyira nem ismerik őket... A gömbhéj GÖMBSZERŰ, és nem harangszerű, egyszerűen azért, mert GÖMB (pontosabban geoid).
"pedro, linkjei csak elméletek, senki nem tudja a tudósok közül hogy mi van lennt."
De, PONTOSAN tudják. Izzó magma, mint írják "a felszíntől számítva néhányszor 10 km-es mélységben már kb. 1000oC a hőmérséklet."
Persze, ezekkel lehet egyet nem érteni, de bolond az, aki a bizonyított tényeket tagadja.
"Ilyen szép rajzokat lehet készíteni egy kisgyermeknek is."
Igen, a gyerekek is nagyon szép gömböket (köröket) tudnak rajzolni. Ugye nem tilos nekik?
"Lennt meleg van, de az üreges föld szerint egyre mélyebben csökken a meleg, "
Ja persze. Az üreges Föld szerint...
Kár, hogy az alkalmazott tudományok szerint nem.
De a tények ne zavarjanak, azok csak holmi zavaró tényezők.
"egyébként nagyon mélyen az óceánfenéken és alatta találtak olyan növényeket, amiknek nem szabadna ott lenniük."
ALATTA??? Befelé nőttek a Föld belsejébe? :-DDD
Látom, a biológusoknál is többet tudsz! Te egy valódi polihisztor lehetsz!
Szóval kár vitatkozni a geofizikai mérések eredményeivel. Attól, hogy TE nem ismered ezeket (amin valamiért nem is csodálkozom), még léteznek.
És tudom, én vagyok az alattomos, hogy ezeket le mertem írni.
De tudod VELED ELLENTÉTBEN én vizsgáztam fizikából...
Pedro
pedro nem értesz semmit sem, kár beleokoskodnod, csak magadat járatod le vele, már ha ez még lehetséges lenne :D.
Nem egyébként több geofizikus kollegám elmondta, hogy azon kívül hogy hullámokkal vizsgálták a föld belsejét semmit sem tudni arról, hogy mi lehet a föld mélyében. Ezek csak elméletek hogy mi lehet benne, amit a geofizika tud csupán találgatás, de mivel a föld úgy kong mint egy harang ezért valószínűbb hogy üreges belülről. Neked felesleges tovább magyarázkodnom, mert egy alattomos provokátór vagy és túl ostoba ahhoz hogy megértsd. Mindenki azt hisz amit akar.
"Nem egyébként több geofizikus kollegám elmondta, hogy azon kívül hogy hullámokkal vizsgálták a föld belsejét semmit sem tudni arról, hogy mi lehet a föld mélyében."
Ezen besírtam ,komolyan hogy bírja ezt komoly pofával beírni valaki....
"Ezek csak elméletek hogy mi lehet benne, amit a geofizika tud csupán találgatás, de mivel a föld úgy kong mint egy harang ezért valószínűbb hogy üreges belülről"
"Amit tud csak találgatás"..... Egy nyelvtankönyvet is hozzá kéne a általános iskolásoknak nyomott fizika könyvekhez csapnod.
A kongó Földre nem is mondok semmit ,egyedül a fejed kong az ürességtől...
Amúgy már voltál kvantumfizikus,atomfizikus meg sok minden ,te nagy hazudozó vagy polihisztor vagy barátom,bár ha utóbbi lennél nem érnél rá itt hirdetni az igét!
"pedro nem értesz semmit sem, kár beleokoskodnod, csak magadat járatod le vele, már ha ez még lehetséges lenne :D"
Lehet, hoggy nálam nem lehetséges, de ahogy látom, nálad annál inkább...
"több geofizikus kollegám elmondta, hogy......semmit sem tudni arról, hogy mi lehet a föld mélyében."
Na akkor szólj nekik, hogy adják vissza a diplomájukat. :-)
Az előző kommentemben ott van az Eötvös Loránd Geofizikai Intézetre mutató link, talán mutasd meg nekik, hátha eszükbe jut valami róla. (Azon kívül, hogy ez kimaradt az életükből.)
"Ezek csak elméletek hogy mi lehet benne, amit a geofizika tud csupán találgatás,"
Egy frászt. Már megint hülyeséget beszélsz. Legalább a Geofizikai Intézet leírását olvasnád el, ahelyett hogy a saját marhaságaidat szajkózod!
"de mivel a föld úgy kong mint egy harang ezért valószínűbb hogy üreges belülről."
Összetévesztetted a saját fejeddel.
"Neked felesleges tovább magyarázkodnom, mert egy alattomos provokátór vagy és túl ostoba ahhoz hogy megértsd."
Ugyan mondd már el, hogy miért is alattomosság az, ha felhívom a figyelmet arra, hogy hülyeségeket irkálsz???
Miért provokáció, ha nem hiszem el, hogy fizikus vagy?
Az ostoba vádaskodásaid helyett inkább megmondhatná, hogy kinél vizsgáztál. Csak egy név kellene, és máris sokkal hitelesebb lennél. Vajon miért is NEM TUDSZ megnevezni egyetlen oktatót sem?
"Mindenki azt hisz amit akar."
Igen. Én például azt, hogy neked SEMMI KÖZÖD a fizikához azon kívül, hogy végigunatkoztál pár fizikaórát, ahol a koszon kívül nem sok minden ragadt rád.
Pedro
# 33/34 amíg fizika könyvet nem fogtál kezedbe és i.q-d a béka popsija alatt van, ezt nem is fogod megérteni -.-
pedro ez rád is vonatkozik. A földet belülről nem ismerjül, legalábbis amit a hivatalos geofizikai mérések mutatnak az alapján semmit sem tud a tudomány a föld belsejéről ! A geofizikus kollegáim pedig töppet jobban értenek ehhez mint te :D. Úgyhogy hallgass ide. Nem csak mert fizikus vagyok, de a geofizikus kollega is ezt erősítette meg. Az hogy mi van a föld alatt csak hullámméréssel ismerjük, az alapján pedig úgy kong mint a harang, a többi csak elmélet és spekuláció. Szerintem hanyagold a kérdést és az ezotériát, megárt neked :D.
Huh.... ezt jól megkaptam bár kicsit keményebben is,és kevesebb avagy több helyesírási hibával is lehetett volna.
Meg egy minimális kreativitás sem ártott volna belevinni.
De tudod mit,belemegyek a játékba nevezz meg 2 igen csak KETTŐ geofizikus ismerősödet,aki veled egyetért és készséggel elhiszem hogy igazad van.
Ja és nem arról volt szó hogy a fizikatankönyvek merészelnek ellentmondani neked?
Bla,bla,bla,bla....
KONKRÉTUMOT!!!
Azt már tudjuk, hogy én egy aljas provokátor vagyok, aki gonoszul megtalálja a hülyeségeket a rögeszméidben, de te még SEMMI konkrétumot nem nyújtottál.
Az én geofizikus ismerőseim meg erősebbek a tieidnél, és nem hazudósak. Na, most akkor kong a fejed, vagy nem kong?
NEVEKET, HIVATKOZÁSOKAT, TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉKOKAT, azaz KONKRÉTUMOKAT kérek, és nem azt, hogy "neked nem válaszolok....."
Miért? NEM TUDSZ? NINCSENEK KONKRÉTUMOK?
A vakvilágba beszélni, és k.rva nagy "okosságokat" kinyilatkoztatni bárki tud (sokan meg is teszik pl. a Central Parkban), de ennek megfelelően is kezelik őket.
Ha hitelesebb akarsz lenni egy hordószónoknál, akkor támaszd alá valamivel a mondókádat. De lehetőleg ne azzal, hogy "a geofizikus kollégáim jobban értenek hozzá"...
Pedro
Ez a vita tökéletesen tükrözi az intelligenciabeli túlerőt.
Komolyan bárki elhiszi,hogy üreges a bolygó?Kár hogy a fizika törvényei alapján úgy összeomlana az egész,ha nem lenne a belsejében semmi.
Kár itt pazarolni az ezotériásokra az időt,teljesen fölösleges.Egy ostorosmoszat hamarabb megértené,mekkora ostobaságot is beszél,mint itt bármelyik üreges -Föld hívő.
gyakorlatilag az összes geofizikus ezt mondja. nem ismerjük mi van a föld alatt, csak a hullámmérések alapján következtetünk. Le kéne menni a sarkoknál levű üregeken !
Az a baj, hogy mint írtam korábban a gravitációt nem ismerjük mert gyenge. A neten vannak bizonyítékok ezzel a vehemenciával utánanézhetsz a dolgoknak :D.
Most így mint kiváló, eminenes gondolkodóként állíthatom, hogy a tudomány semmivel sem megbízhatóbb, jobb vagy különb mint az EZO TV műsorában elhangzott dolgok. Ugyanúgy állítanak szilárdan ma dolgokat, amiről később nevetségesként fognak hivatkozni. A tudomány is csak sötétben tapogatózik. Ami a legnevetségesebb, hogy materialista akar lennei, egy olyan spirituális világban melynek törvényeit egy 4 elemis paraszt is jobban megért -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!