Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Akik nem hisznek az üreges...

Akik nem hisznek az üreges föld elméletében, és idegen civilizációk létezésében azok mit keresnek ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Mert ha nem az igazságot,hanem a "vasmagot" keresik,akkor inkább olvasgassák az általános iskolai fizika tankönyvüket.Szóval aki ebbe nem hisz,és csak azért lép be ide hogy mindenkit jól lehúzzon,az egy kretén:(
2012. szept. 27. 20:13
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
29%

Nem tudjuk hogyan néz ki a föld belülről, mert nem voltunk lennt ! A rezgéshullámok arra engednek következtetni, hogy harang szerű vagyis üreges.

Itt megtalálhatjátok ennek a fizikai magyarázatát http://www.youtube.com/watch?v=mPOCc3VWNb8

http://www.youtube.com/watch?v=BourggOUvWk

Én több geofizikát tanultam mint te pedró és így tudok konzekvens véleményt alkotni, arról hogy fogalma sincsen a tudománynak mi van lennt ! Nagyon szép rajzokat amit linkeltél lehet rajzolni, ettől még nem fogunk többet tudni. Az üreges föld sok mágneses és geofizikai anomáliát megmagyaráz.

Nem válaszolok kinél és hol vizsgáztam, mert te egy provokátor vagy és alattomosan fejted ki itt a hatásodat. Szeretném ha kerülnél engem.

2012. szept. 27. 21:35
 12/49 anonim ***** válasza:
46%

http://www.youtube.com/watch?v=GKo2drd8xCM&feature=related

sarki medvét is találtak a déli sarkon, ami pedig csak az északin él.

2012. szept. 27. 21:37
 13/49 anonim ***** válasza:
74%

Azért,mert ti ezósok általában(és tényleg őszinte tisztelet a kivételnek)szívesebben találtok ki saját magyarázatot a dolgokra,mint elgondolkodni azon,hogy valójában mi is a magyarázat.

például olvastam már hogy a sarki fény az üreges föld belsejéből kitörő fény.

El se gondolkodjatok azon hogy a Napból milliárdnyi részecske találja el a földet.A pólusoknál pedig gyenge a mágneses mező,így a részecskék ionizálják a levegőt és lőn a sarki fény.Ugye nem is volt olyan nehéz?

Ez nem nyitottság,hanem épelméjűség kérdése.

2012. szept. 27. 21:44
 14/49 anonim ***** válasza:
82%

Mert ellentmond minden eddigi tapasztalatunknak,és ezen álláspontunk megválaszolását

"Mer hát ez így van,köztudott hiszen minden második igazsághirdető oldal tisztában van vele" az ilyen szintű közlemény sem segít elő.

Millió fizikai,kémiai,biológiai törvényszerűségnek mond ellent,sőt még filozofálni sem érdemes róla ,mert az értelmes civilizáció a Föld belsejében ,még ezúton is könnyedén lehet cáfolni.

Tudtommal az ezotéria meg a különböző konspirációk sem tettek hozzá semmit az emberiség fejlődéséhez,míg a tudomány viszont elég jól halad ezen téren.

A tudomány szolgálatában viszont jópár ember sokféle szerkezetet alkotott meg ami az emberiség javát szolgálta. Kezdve a számítógéppel amin a hülyeségeidet pötyögöd ,a szintén a tudomány nevében létrehozott Interneten terjesztheted a marhaságaidat,a többi idiótával egyetemben.

Ez a gaz találmány tette gazdaggá a te kedves látóidat ,akik rosszabb esetben semmilyen előképzettséggel nem rendelkeznek jobb esetben kegyelemkettessel egy vidéki egyetemen nem is feltétlenül a "szakterületükhöz" tartozó agymosott professzorok által tartott képzésen vettek részt ,amit úgy mutogatnak mint a világcsodáját,miközben azt nyomatják hogy az egyetemen szerzett tudás lópikulát sem ér.

És tudtommal szabad államban élünk oda kommentelünk ahova nekünk tetszik ,és igenis meg kell akadályozni hogy a magadfajta féleszű csalók ,pár egyszerű embert tereljenek az őrület útjára ezzel a marhasággal.

Ja és lapozd át az általános iskolás fizika tankönyvedet sok újdonságot felfedezhetsz benne.

2012. szept. 27. 21:57
 15/49 anonim ***** válasza:
14%

Nem mond ellent a belső föld elmélet jobban a valóságnak mint amit ma tanítunk a földről.

Nagyon sokmindenről kiderűlt, a fizikában amiről korábban gondoltuk fizikusok hogy biztos, hogy egyáltalán nem így van és az egész irány melléfogás volt. pl mindenki azt hitte hogy az univerzum az ősrobbanás után (már ha volt) egyre fokozatosabban húzódik össze, erre kiderűlt hogy egyre gyorsabban tágúl. Minden fizikus azt hitte hogy a világegyetem összes alkotóelemét ismerjük, erre kiderült hogy a 90%-a eddig ismeretlen sötét anyag, amiről halvány fogalmunk sincsen, még nekünk sem, akik egész életünkben ezzel foglalkozunk. Magáról a gravitációról roppant csekély ismereteink vannak, mer nagyon gyenge kölcsönhatás tíz a harminchetedikenszer gyengébb mint az elektromos, amit könnyen lehet tanulmányozni. A gravitációt nem, és ha a kormányok hazudnak a gravitációs mérések eredményeit tekintetően, amit az emberek elé tárnak, mert miért ne tennék, hiszen tudjuk hogy szinte mindenben hazudnak, akkor amit gondolunk a gravitációról az mind nemigaz.

Régen Newton ezt tömegvonzással akarta magyarázni, később Einstein az univerzum görbületével, ma pedig ahhoz állunk a legközelebb hogy ez egy taszítóhatás !

2012. szept. 27. 22:11
 16/49 anonim ***** válasza:
földönkívüli idegen civilizációban hiszek és az is lehet hogy üreges a föld de hogy ott legyen intelligens élet az nem valószínű max esetleg valami vakond nagyhatalom
2012. szept. 27. 22:11
 17/49 anonim ***** válasza:
68%

"A gravitációt nem, és ha a kormányok hazudnak a gravitációs mérések eredményeit tekintetően, amit az emberek elé tárnak, mert miért ne tennék, hiszen tudjuk hogy szinte mindenben hazudnak, akkor amit gondolunk a gravitációról az mind nemigaz."

Oké és egy valamit árulj el a,gravitációs mérésekről hazudni,miért áll érdekében a kormánynak?

2012. szept. 27. 22:17
 18/49 A kérdező kommentje:
Gratulálok a gőgös tudományokban elvakult embertársaimnak,akiknek az intelligenciája abban merül ki hogy sértegetik a másikat vagy éppen lenézik.Nem baj én Őket is szeretem:D
2012. szept. 27. 22:58
 19/49 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:
72%
Itt senki nem gőgös, csak egyszerűen ha 2-vel kevesebb IQ-d volna, akkor fotoszintetizálnál.
2012. szept. 27. 23:16
 20/49 Shai-Hulud ***** válasza:
81%

"Gratulálok a gőgös tudományokban elvakult embertársaimnak,akiknek az intelligenciája abban merül ki hogy sértegetik a másikat vagy éppen lenézik."

Aha.... Na akkor olvasd csak tovább az alábbi idézetet:

"Nem válaszolok kinél és hol vizsgáztam, mert te egy provokátor vagy és alattomosan fejted ki itt a hatásodat."

Nem is tudom, ki sértegeti a másikat?

Mindenesetre kedves álfizikus barátom ezek szerint nem tudja megmondani, hogy mikor és kinél is vizsgázott... Milyen érdekes. Ezek szerint nem vizsgázott.

"Én több geofizikát tanultam mint te pedró "

Nem hiszem el.

Viszont nem vagyok nemecsek ernő.

" tudok konzekvens véleményt alkotni,"

Látom. Te és a fizika - ez nem is két hanem három külön dolog. Sz@rt sem tudsz te a geofizikáról.

" fogalma sincsen a tudománynak mi van lennt ! "

Na akkor kérdezz meg erről egy geofizikust, ha ugyan egyáltalán ismersz olyat.

"Nagyon szép rajzokat amit linkeltél lehet rajzolni, ettől még nem fogunk többet tudni."

A rajzok mellett elég sok szöveg is volt, talán nem csak a képeket kellett volna nézegetned.

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

"Nagyon sokmindenről kiderűlt, a fizikában amiről korábban gondoltuk fizikusok hogy biztos, hogy egyáltalán nem így van és az egész irány melléfogás volt."

Igen ez az ELMÉLETEKRE igaz. És az elméleteket éppen a kísérleti fizikusok tapasztalatai, mérései alapján erősítik meg, vagy cáfolják. Ez tényleg igaz.

A föld belső szerkezetéről ÉPPEN TI állítotok fel mindenféle elméleteket, amelyek ellentmondanak a szeizmológiai, geofizikai méréseknek. Tehát MOST IS az a helyzet, hogy van egy elmélet (a belső Föld), amelyet a szeizmológiai mérések, elektronikus képalkotás, digitális adatfeldolgozás mind-mind cáfol... Csak ti görcsösen ragaszkodtok a gyakorlati tapasztalatoknak ellentmondó elméletetekhez, mert az olyan szép. :-)

Ahogy Einstein mondta, "az elméletem cáfolathoz viszont elegendő, ha akárcsak egyetlen megfigyelés is ellentmond az előrejelzésnek"

Megszívlelendő, és bölcs meglátás! :-)

Pedro

2012. szept. 28. 00:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!