Lehet hogy minden bolygón van élet csak más dimenzióban?
Lhetséges, hogy a dimenziók vagy síkok egymásra vannak rakódva és minden naprendszerbeli bolygón van élet, csak más síkon és gyakorlatilag ugyanazon a bolygón is lehet élet csak a másik síkon és az nem látható a síkunkból, mert máshogyan nézne ki?
http://www.youtube.com/watch?v=r_9L_NXYyVA
Nem igazán értem, a különböző dimenziókban mi okozza az eltéréseket, miért lenne a Jupiter teljesen más bárhol, mint "nálunk"? Mi történt ott, ami ekkora változásokat okozott, de csakis a bolygó "minőségében", miért nem történt olyan esemény, amitől mondjuk elmozdult egy bolygó, nem vált ki egy hold egy bolygóból?
A "csak ennyit mondhatok" szöveg szerintem eléggé sántít egy leleplezőnek szánt videóban, amiben egyébként csak azt foglalják össze kicsit kicsipkézve, amit a "hívők" eddig is magyaráztak.
Szerintem létezhetnek különböző dimenziók, de ezek egyáltalán nem "fekszenek" egymáson.
Minden dimenzió egy külön bejáratú alternatív univerzum, ahol talán olyan, mint tér és idő nem is létezik, mert a keletkezés is másképp zajlott.
8)
hát ez az... a másik dimenzióban állítólag a Jupiter nem gázbolygó... de miért nem az???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!