Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehet hogy minden bolygón van...

Lehet hogy minden bolygón van élet csak más dimenzióban?

Figyelt kérdés

Lhetséges, hogy a dimenziók vagy síkok egymásra vannak rakódva és minden naprendszerbeli bolygón van élet, csak más síkon és gyakorlatilag ugyanazon a bolygón is lehet élet csak a másik síkon és az nem látható a síkunkból, mert máshogyan nézne ki?

http://www.youtube.com/watch?v=r_9L_NXYyVA

2012. szept. 20. 13:49
1 2
 1/16 szörpike98 ***** válasza:
0%
Nem értem :/
2012. szept. 20. 13:50
 2/16 anonim ***** válasza:
Elméletileg lehetséges lenne szerintem. Sokan állítják, hogy a földönkívüliek is azért tűnnek el/fel olyan hirtelen, mert akkor lépnek át a másik dimenzióba. Ki tudja. :)
2012. szept. 20. 14:15
 3/16 nagylzs ***** válasza:
Miért ne lenne lehetséges? A tudomány ezen a téren nem mond semmit (mert nem vizsgál semmit ami tudományos módszerekkel nem vizsgálható).
2012. szept. 20. 14:24
 4/16 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, a különböző dimenziókban mi okozza az eltéréseket, miért lenne a Jupiter teljesen más bárhol, mint "nálunk"? Mi történt ott, ami ekkora változásokat okozott, de csakis a bolygó "minőségében", miért nem történt olyan esemény, amitől mondjuk elmozdult egy bolygó, nem vált ki egy hold egy bolygóból?

A "csak ennyit mondhatok" szöveg szerintem eléggé sántít egy leleplezőnek szánt videóban, amiben egyébként csak azt foglalják össze kicsit kicsipkézve, amit a "hívők" eddig is magyaráztak.

Szerintem létezhetnek különböző dimenziók, de ezek egyáltalán nem "fekszenek" egymáson.

Minden dimenzió egy külön bejáratú alternatív univerzum, ahol talán olyan, mint tér és idő nem is létezik, mert a keletkezés is másképp zajlott.

2012. szept. 20. 16:32
 5/16 anonim ***** válasza:
Jaja lehetséges. De hogy halál után vajon átkerülünk e ?.......
2012. szept. 20. 17:35
 6/16 anonim ***** válasza:
Az a legszebb az életben, hogy sose fogunk mindent tudni, mert a multiverzum (rengetek univerzum 1 és több külön térben, 1 időben, más-más dimenziókban) folyamatosan változik, ráadásul a nagysága is felfoghatatlan.
2012. szept. 21. 00:17
 7/16 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet. De nem nagyon fogják tudni bebizonyítani, vagy ha mégis, top secret lesz :)
2012. szept. 21. 08:36
 8/16 anonim ***** válasza:
kétlem h a gázbolygokon lenne :D
2012. szept. 22. 12:44
 9/16 anonim ***** válasza:

8)

hát ez az... a másik dimenzióban állítólag a Jupiter nem gázbolygó... de miért nem az???

2012. szept. 22. 12:56
 10/16 anonim ***** válasza:
Attól, hogy gázbolygó, még lehet rajta élet, csak nem abban a formában, ahogy mi gondoljuk. Még régebben volt 1 felfedezés, hogy az óceán mélyén találtak életet, konkrétan növényeket, amelyekhez nem jut el a fény, mégis élnek. Eddig a pontig azt hitték, hogy a fény nélkülözhetetlen az élethez, de tévedtek. Szerintem, minden bolygón kialakulhat az élet, mert az élet maga az alkalmazkodás.
2012. szept. 23. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!