Lehetséges,Szerintem rengeteg bolygón van élet csak még nem vagyunk elég fejlettek hogy eljussunk messzire...
De a kormány biztos tudja,nem a magyar kormányra gondolok hanem a világ-kormányra..
na várjunk csak, elolvastam a cikket, és : "Igen, Buzz Aldrin, aki az Apolló XI fedélzetén utazott, azt mondta, hogy amikor 1969-ben leszálltak a Holdra, volt két nagy földönkívüli hajó a nagy kráter körül. Az elmondottakat rangos NASA tisztviselők megerősítették."
Előtte azt mondta, hogy a Marson van élet...................akkor, hogy is van ez?
"Igen, Buzz Aldrin, aki az Apolló XI fedélzetén utazott, azt mondta, hogy amikor 1969-ben leszálltak a Holdra, volt két nagy földönkívüli hajó a nagy kráter körül. Az elmondottakat rangos NASA tisztviselők megerősítették."
Igen, és a sok amatőr csillagász, akik nyomon követték az eseményt, azok nem látták a hajókat.. Már itt bukott a sztorija.
"2008 decemberében közzé tettünk egy beszámolót, ami tartalmazta a NASA Rover Spirit robotja által készített fényképeket, amiken bárki azonosíthat bizonyos humanoid fajokat, állatokat és építményeket a Mars felszínén."
Az elején azt mondta a felszín alatt vannak. Most akkor mégsem? Arról nem is beszélve, h a Mars légköre 98% szén-dioxid, a maradék nitrogén és argon, ha jól tudom. Akkor egy humanoid hogy is meg ilyen légköri viszonyok mellett? És mellette ott a hideg, mivel a hőmérséklet nem sűrűn emelkedik 0 fok fölé. Van ahol -125 fok is lehet a bolygón, ezt jól jelzi a szén-dioxid kicsapódása. A légnyomás pedig olyan kicsi, h szinte nem is létezik.
Ez csak egy újabb kamu szöveg. Nincs élet a Marson, legalábbis fejlett nincs. Max az ásványokban találhatunk majd vmilyen bakteriális szintűt.
Akinek van egy kis esze, az egyből észreveszi h ez csak egy átverés.
Digo, hallottál már Keplerről?
Egyébként kedves Kis Coffos [hogy miért nem tüntettek még el téged a moderátorok, no mindegy]: nincs élet a Marson. A Holdon sincs. A Napon sincs. A Vénuszon sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!