Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mennyit ront az ufókutatás...

Mennyit ront az ufókutatás hírnevén az elmaradt nyár végi inváziók, beismerések?

Figyelt kérdés

Zoltánkvantumfizikus kérdése

Az idei nyár is eltelt monumentális ufológiai esemény nélkül. Mondom ezt sajnálattal azután, hogy számos híres ufókutató(Nick Pope vagy David Icke stb) beharangozott a nyár végére ufóleszállást vagy pedig emberiség előtt való kormányszintű beismerést.

Közismert, hogy már igen régen kapcsolatban állnak földi kormányos több féle idegen fajjal és technikai segítséget kapunk tőlük cserébe az embereket hagyják tanulmányozni, elrabolni vagy éppenséggel genetilailag megcsappantani ( bár nem feltétlen ez a jó meghatározás erre, de sokszor erről van szó ).

Most arról volt szó hogy ezt az emberiség előtt beismerik a kormányok és ez nyár végére volt tehető. A mási elmaradt és hőn várt esemény volt a Plejádi olimpiai leszállás, de mint ismeretes ez is elmaradt. Pusztán a megnyitóra merészkedtek ide, aztán tovaszálltak.

Mennyire befolyásólja, mennyit árt ez a mai ufókutatás, ufólógia hitelének ? mennyiben csökken az ismert ufókutatók hírneve ezáltal ?

2012. szept. 17. 16:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%
Sok agyoniskolázott szkeptikus, majd december 21-én meglátjátok... hogy nem lesz semmi.
2012. szept. 17. 16:50
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem törődnek vele, vagy valami másra fogják rá ezt, hogy mi - miért is maradt el...
2012. szept. 17. 16:53
 3/14 anonim ***** válasza:
97%

Úgy, hogy csak kamuznak. Honnan a fenéből tudnák, hogy mikor fognak leszállni? Ezek nem kutatók csak hírnevet akarnak maguknak szerezni.

Majd ha jönnek, azt nem lehet tudni előre, bár még várnak egyenlőre mert amíg az ember önpusztító életmódot folytat, addig nem tartják érdemesnek megmutatni magukat.

2012. szept. 17. 16:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem ront ez az UFO kutatás hírnevén. Az Ufo kutatást eddig is áltudománynak tartották, ezután is az marad.
2012. szept. 17. 16:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ufókutatás egy furcsa terepe a hülyeségnek. Komoly és hihető hazugságokat kell kitalálni és sokan ebből megélnek. De a lényeg a hülyeség és a hazugság szavakon van. Szóval borítékolható volt a kudarc, ahogy a dec 21. ei pokol is elmarad. Majd kitalálnak új marhaságot a hiszékenyeknek. Ezek amiket írtál szerinted szavahihető komoly emberek? Inkább tanulj hasznos dolgokat, valóban szakértő emberektől, valós tudományokból.
2012. szept. 17. 17:08
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
De hát én úgy tudtam, leszálltak, és több kormány is beismerte már az együttműködés tényét. Tévében mutatták, neten is írtak róla. Állítólag az Orbánnal is megállapodtak, a denebiek űrkikötőt fognak építeni Dabason, cserébe pedig a Vegai Államszövetség magyar államkötvényeket fog jegyezni. Index is lehozta, nézz utána!
2012. szept. 17. 17:24
 7/14 anonim ***** válasza:

Dász iszt Csorbánnal?

Letért a Bartosista útról ez a Csorbán, dá. :D

2012. szept. 17. 17:32
 8/14 anonim ***** válasza:

Hogy én hogy fogok röhögni december 22-én reggel, az hihetetlen :D

Gondolom a sok dinka majd kitalálja, hogy a lumbulábiaiak lelézerágyúzták a reptiliánokat, a guajmán-krixkraxi flotta pedig eltévedt az Alfa Kappa Béta Epszilon centauri galaxisban, de semmi gond mert 2020-ban már tééééényleg jönni fognak...

2012. szept. 17. 17:48
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem sehogy. Vagy találnak rá valami kifogást, vagy úgy vannak vele, hogy az emberek úgyis elfelejtik.

Itt az olimpia megnyitója után azt mondták egy csomóan, hogy a mi negatív hozzáállásunk miatt nem szálltak le :D

Én egyébként pont december 22-én jövök haza Bécsből, tök öntudatlanul időzítettem így a 3 napos téli szabadságot.

Úgyhogy akkor már ne jöjjenek, mert meglesz az összes karácsonyi ajándék :/

2012. szept. 17. 17:53
 10/14 anonim ***** válasza:

Az Annunakik és az űrnácik meg otthonhagyták a Götterdämmerungot, ezért nem jöttek. XD

Nem túl szerencsés ilyen ötleteket adni nekik, mert még tényleg evvel fognak érvelni.

Amúgy néhány reptoidhívő biztos be fog öltözni reptoidnak, vagy akárminek.(ha másnak nem, motherbookdrivernek)

Én tudom, veszem az agyhullámaikat az űrhajómról.(na jó, nem az enyém, 404-ét vettem kölcsön)

2012. szept. 17. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!