Hogy írnak a földönkívüliek? Hogy néznek ki a betűik?
Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 16:41
12/19 anonim válasza:
Mindegyik faj másmilyen betűkkel ír!
13/19 anonim válasza:
#8 vagyok.
persze, mind más betűkkel ír, sőt. az emberi fajon belül is ezernyi nyelv és írásmód létezik, nem kell másik bolygóra gondolni.
de (elméletek szerint) ez az említett rovásírás egy több faj által elfogadott mód, mert egyszerű, érthető és rengeteg nyelv kiteljesedhet benne, nem úgy, mint ahogy a latin betűk megerőszakolják a nyelvünket.
valaki előttem adott egy linket. javarészt arról beszéltem, amit ott olvashatsz, bár más forrásban találtam.
14/19 anonim válasza:
15/19 anonim válasza:
Badarság földön kivöliek nem leteznek
17/19 anonim válasza:
Az a baromság, amikor azt mondják, hog Földönkívüliek nem léteznek, mert pl egysejtűeket már találtak más bolygón is.
18/19 anonim válasza:
Minden foldonkivuli kulturaban mas es mas nyelvet hasznalnak. Epp ugy mint a foldon pl a japan jelentosen kulonbozik a hieroglifaktol. A kommunikacio pedig evszazadonkent formalodik, tehat az is valtoztat a dolgon, hogy mikor kommunikaltak. pl ma mar alig hasznalnak zsinorirast az emberek, minden digitalis. szoval a kerdes tul altalanos.
19/19 anonim válasza:
Uttos elõti talan nem kene le becsülni a másikat jut eszembe fogjátok már fel hogy földön kivöliek nem letezenek soha nem is leteztek soha nem is fognak kapisi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!