Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a sz@r volt ez?

X) kérdése:

Mi a sz@r volt ez?

Figyelt kérdés

Szóval kint voltam egy fél órája a kertben és 3 narancssárgán világító repülő dolgot láttam. Először csak egyet utána kb 5 perc múlva kettőt. Eddig semmi különös nincs benne, de nagyon alacsonyan repültek és még sose láttam ilyen fényes cuccot repülni. Égette szinte a szememet. És nem fehér/kék/piros fényük volt mint a repülőknek, hanem sötét narancssárga. És nem leszálltak, hanem elhalványodott a fényük és eltűntek, pedig nem távolodtak az biztos. És ahhoz képest hogy elég közel voltak nem volt hangjuk. És gyorsan is mozogtak. Képem/videóm az nincs róluk mert nem hordok magamnál telefont ha kimegyek a kertbe pár percre. :/

Nem olyan válaszokra vagyok kíváncsi hogy "ja, tuti reptoid anyahajó", aki szokta olvasni a válaszaimat az tudja hogy nem vagyok olyan aki mindenbe belelátja hogy földönkívüli. Viszont erre még én se nagyon találtam magyarázatot. Szóval egyenlőre racionális dolgokat keresek. :)

2012. szept. 8. 21:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm mindenkinek a választ, jöhetnek még :)

Én is gondoltam lámpásra és talán az a legvalószínűbb, csak az fölfelé száll és nem "előre". A lelki világom miatt meg nem kell aggódni, nem hagyom hogy holmi kis zöld ufók elvigyenek :D

2012. szept. 9. 10:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Amiket mi láttunk sem fölfelé szálltak, hanem a domb feletti szél irányába kanyarodtak, és gyakorlatilag vízszintesen repültek. Ez attól függ, hogy olyan 30-50 méter magasan milyen irányba fúj a szél. Mert ott simán előfordulhat hogy egész más irányba, mint a talajszinten.
2012. szept. 9. 12:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Gömbvillám!
2012. szept. 9. 14:26
 14/14 anonim válasza:

Kérdés..: háromszög formájuk volt? Ugyanilyenekkel találkoztam én is.

A különbség az, hogy az egyik ahogy mozgott, ilyen szabályos sinus görbét egy földi - légi jármű sem tud leírni, mint amit az művelt!!!

Lehet, hogy ugyanazt láttuk, azért kérdem a formáját. Speciel mi a negyedik emeletről néztük őket (totál ledöbbenve). És megsúgom: a lampion... az nem ilyen. ;) Ahhoz túl közel volt, hogy világosan lássuk mik is ezek.

2012. szept. 24. 11:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!