Mit szóltok ehhez az igazsághoz? Mikor jöttetek rá?
Kérdező!
Még mindig nem érted a lényeget? Nem a videó van baj, hanem a kérdéssel és a videó címével.
"A bölcs ember képes kételkedni a saját igazságában... Az ostoba viszont SOSEM!"
(Albert Einstein)
Egyáltalán nem mondtam hogy ostoba lennél.
Azt mondtam, hogy a videó címe megtévesztés. Mivel ez csak egy kis része az igazságnak. Meg annak ellenére, hogy David Icke nagy bölcsességeket mond, vannak ennél magasztosabb dolgok is. És ha azokat értenéd, nem adnál ilyen címet egy videónak.
A legelső válaszom félreérthető lett, annyit akartam mondani, hogy nincs kedvem magam szellemi épségét rombolni azzal, hogy komolyan veszem Icke állításait, az számomra egyenlő lenne a paranoiával. De ha valakik közvetlenül adnák jelét hogy biorobotot kívánnának készíteni belőlem, értem úgy hogy a szabadság minden terén lekívánnának engem fokozni, akkor egy szép hasonlattal élve "kardot rántanák" és küzdenék a szabadságomért olyan mértékben, ahogy azt a "fenyegetés" megkívánja.
Icke állításairól vajmi kevés bizonyíték áll rendelkezésre, szóval nem csodálkozz ha itt sokunkkal egyetemben nem igazán tudok időt fecsérelni rá, hogy mélyebben is megvizsgáljam a munkásságát.
Kéne valami jel, hogy annak a bizonyos hatalomnak mik is a szándékai, mert bár voltak és vannak furcsaságok (szimbolikák az Olimpián, a médiában), de a franc egye meg ahány ember él annyi dolgot tud az ember belelátni a dolgokba.
Na mindegy félév és eldől minden: legalább is az összeesküvés elméletek tömkelege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!