Mit szóltok ehhez az igazsághoz? Mikor jöttetek rá?
Oké, újra megkérdezem...
David Icke a londoni olimpia alatt mindenfelé nyilatkozgatott, hogy megtörténik a kapcsolatfelvétel.
Még a BBC-nek is előadta magát, a fotón ott állt várakozó arccal az olimpiai stadion előtt.
Ezek után miért is kéne hinni neki?
Hát nyilván befolyásolnak a hírek, hiszen azok segítségével tájékozódom a világról.
Hitlert se utálta volna senki, ha nem lett volna már akkor is újság, rádió, tv.
TV-t meg nem nézek, szóval rám nem hat az ilyesmi, sose vettem még semmit csak azért, mert reklámozták.
Kérdező!
Ide teljesen felesleges ilyen kérdéseket kiírnod. Akik nem tartanak azon a szinten hogy megértsék, azoknak a szemében csak egy "újabb" baromság. Értsd meg őket, te is voltál az ő szintjükön.
16. válaszoló: Azért hoztam létre többek között, hogy akiknek már csak "egy kis löket" kell azoknak segítség lehet, hogy rájöjjenek az igazságra, vagy legalább hallják azt. Ettől függetlenül megértem a másik "tábort" is. Mindenki maga dönti el úgy is, hogy mit kezd a dologgal. Én nem erőltetem csak közzéteszem.
Másik, amit írtatok a médiáról. Éppen ezek vagy hasonló információk vannak teljes erővel visszatartva jelenleg. Nem számolnak be a pozitív változások javáról, vagy hogy mik is történnek a "színfalak mögött". Hogy már több csoport tüntet ezekért a dolgokért itt-ott, hogy ébredjetek fel már emberek. De ezt nem fogják leadni a TV-ben. Amíg el nem ér egy áttörési pontot.
Ott van az internet mondjuk, ahol kellő mennyiségű blog és információ állhat rendelkezésedre akár "kisemberek" tollából is, szóval azért nem hülyeség, amit x) mond, igenis mellőzhető dolog a televízió. De azért mégis nagy szereppel bír a jelenlegi információs társadalomban.
(A legnagyobb kérdés megint mindössze csak az hogy az ember mennyire tud ellen állni a média hazugságainak /csábításának.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!