Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO-t találtak a balti-tenger...

UFO-t találtak a balti-tenger alján?

Figyelt kérdés

Még 2011 nyarán egy kincsvadász csapat szonárral észrevett egy különös objektumot ami a balti-tenger alján feküdt. az objektum ami 80 méter mélyen fekszik a tenger alatt, 18 méter átmérőjű, kör alakú és 4-5 méterre emelkedik ki a tenger fenekéből. Később találtak egy másik, kisebb kör alakú objektumot is, az elsőtől úgy 300 méternyire. Érdekesség, hogy a két objektum között mintha egy "út" lenne, mert a tengerfenék ezen a 300 méteren szinte teljesen sima, eltérően a környező tengerfenéktől.

Hamar a címlapokra került a dolog és sokan elkezdtek érdeklődni a titokzatos objektum kapcsán. Azóta voltak merülések is, próbálták kideríteni mi feküdhet a tenger alján. Sokáig csend volt a dolog körül, de most kb egy hónapja újabb infót adtak ki a dologról. Az expedíciót vezető személy azt állítja, hogy kiderítették, csak egyszerű sziklaképződményről van szó, semmi UFÓ vagy mesterséges dologról nincs szó.

Jelenleg itt tart a dolog, de azért bűzlik egy kicsit.. Nézzünk csak pár dolgot:

Az objektum felfedezéséről szóló első beszámolók szerint szinte biztos, hogy mesterséges eredetű a dologról van szó. Akkoriban beszámoltak egy hirtelenjében összehozott búvár expedícióról, ami után úgy nyilatkoztak az objektumról, hogy részben fémből van. Ami még érdekesebb, arról számoltak be, hogy ha 200 méternél közelebb mentek hozzá, sok elektromos eszköz meghibásodott és használhatatlanná vált. Mikor távolabb mentek, az eszközök újra megfelelően működtek.

Ezek után elég furcsa, hogy lezárják a dolgot egy sima "csak kő volt" nyilatkozattal, ráadásul elismerik, sok kérdés maradt a dolog kapcsán.

Lehetséges, hogy valóban egy földönkívüli objektum pihen a balti-tenger alján? Lehetséges, hogy a nemrég sikerrel járt expedíció egy valódi idegen űrhajót talált és tárt fel? Lehetséges, hogy valamilyen okból nem merik nyilvánosságra hozni a valóságot és inkább természetes képződményként állítják be, hogy a közvélemény elfelejtse a dolgot?

Talán igen, talán nem... döntsétek el ti! :)

Cikkek a dologról:

[link]

[link]

2012. aug. 31. 21:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Most miért nem lehetne egy természetes képződmény, szikla, ami valamilyen radiokativ vagy mágneses anyagú részekből áll? Nem értem miért kell mindenben ufokat, usokat meg mit tudom én miket látni.
2012. szept. 1. 15:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát a különbség valóban nagy.A kakaó meg nem nyugtató hatású,ha ezt sem tudtad volna :D!
2012. szept. 1. 16:23
 13/16 Alenn válasza:
100%

Ez már tavaly felkeltette az érdeklődésemet. Már csak azért is mert az "alkoholt kereső tengerészek ufót találtak" kombó rögtön mosolyt csalt az arcomra. Mikor elkezdtem olvasgatni a cikket érdekessé vált, sőt reménykedni kezdtem, hogy végre valami. Aztán csend... És most meg lezárják annyival, hogy egyszerű kő volt az. Szerintem ez szánalmas. Legalább valami képeket mutattak volna. Lehetséges, hogy valami katonai cucc volt amit a 2. vh-ban teszteltek az amcsik vagy a németek vagy az oroszok. De lehet hogy tényleg valami idetévedt és lezuhant űrhajó volt. Remélem egyszer kiderül.. :)

És az igazság odaát van ;)

by Alen

2012. szept. 1. 20:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Embeer! most míért kelett ezt??tegnap olvastam kérdéésed és éjszaka azzal a szar hajóval álmodtam,ha becsukom a szemem aztlátom...bekattanok! :O
2012. szept. 2. 09:07
 15/16 anonim válasza:
Sok ilyen dolog van, volt és lesz is a világon. Van olyan eset, ahol több objektumot találtak, melyek radioaktívak, fémből vannak stb., mégsem ismerték el, h UFO. Ez az eset egy a többezerből évente.
2012. szept. 4. 18:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem valamelyik milliárdos sejk szórakozik.

Vagy természeti képződmény.

Na persze majd a milleneum falkon ott parkol a tenger közepén Hanszólo meg Csubakka csontvázakkal lesz teli nem?! :) Vagy kamu a hír esetleg a google erhart dolgozói szórakáznak ilyen rejtett képekkel. Mert nekik ki kell takarni egyes erőműveket katonai bázisokat a műholdal térképről. Mért ne csempészhettek volna bele poénból dolgokat. Láttam már ilyet. van gyűjtemény is róla a youtubon. Keress rá.

2012. szept. 9. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!