Akkor most melyik földönkívüli faj fogja gyarmatosítani a Földet az "állítólagos" világvége napján?
Figyelt kérdés
Olvastam itt reptoid-reptiliánokról, annuakikról, lumbulábiakról, krixrkaxiakról, guargumikról meg mittomén mikről. Érdekelne hogy ezeket a fantazmagóriákat mire alapozza 404 és akik még kitalálták.2012. aug. 24. 00:19
11/25 x) válasza:
A reptoidokon és annunakikon kívül egyik sem "létező faj" (mármint amire van halvány esély is hogy létezzen). Csak viccesen hangzik a nevük és azóta röhögünk rajta hogy valamelyik elmeháborodott kitalálta őket.
Az idegen invázió is csak egy lehetőség azok közül amik történhetnek decemberben (és ez a legvalószínűtlenebb). Eddig még egy normális indokot se hallottam hogy miért akarnák a reptoidok elfoglalni a Földet. Túl sokat olvasod a gyakorit, kérdező. :D
12/25 anonim válasza:
A guargumi nem denevérkaki. most lehet hülyeséget írtam de mintha nekem az rémlene.
13/25 anonim válasza:
amire te gondolsz az a GUANÓ.,
14/25 anonim válasza:
Na tényleg köszi :) mondtam én hogy nem vagyok biztos benne:) De ismerős volt :D
15/25 anonim válasza:
A guargumi amúgy egy élelmiszeradalék (E 412)
16/25 anonim válasza:
én ezekről a legtöbb névről nem hallottam semmit annuakikról, lumbulábiakról, krixrkaxiakról, guargumikról
de szerintem :az ember fogja gyarmatosítani a földetXD
17/25 anonim válasza:
Mi, a loúvak fogjuk gyarmatosítani a földet!
18/25 anonim válasza:
Ha tudsz angolul, melegen ajánlom ezt a weboldalt: SITCHIN IS WRONG.COM
19/25 anonim válasza:
szerintem az egész világvége sztori csak arra jó, hogy elterelje a buta emberek figyelmét a szörnyű valóságról és bizonyos országok világhódító tevékenységeiről
20/25 anonim válasza:
a Földet nem kell gyarmatosítani, mindig is gyarmat volt
valójában nem Föld ez, hanem a tudatosság (érzékelés) alacsony foka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!