Akkor most melyik földönkívüli faj fogja gyarmatosítani a Földet az "állítólagos" világvége napján?
00:46-os válaszoló tökéletesen megfogalmazta amit én akartam, nem is tudok sok mindent hozzátenni már:)
Amúgy ha azt veszitek, nem olyan nehéz kitalálni egy földönkívüli civilizációt. Pl vízi lények még nem voltak itt GYK-n, úgyhogy én velük riogatnék. A nevük a víz miatt legyen aquatoid:D Már csak egy vizes bolygót kell keresni nekik... legyen mondjuk a Jupiter egyik holdja, az Europa. A hold felszíne fagyott víz, alatta pedig folyékony halmazállapotú. Máris megvan h honnan jönnek, mik jönnek. Már csak egy gyönyörű történet kell hozzá:)
Egyik sem. Nem létezik "világvége nap". Ez csak hollywoodi tudat alatti félelem elültetés. Így programozzák az embereket. És ahogy elnézem ezt a sok aberrált kérdést, sikerrel teszik azt...
Fog történni változás, de az nem alkalmazkodik idióta emberi naptárakhoz. Mi írjuk a jövőt, nem idióta naptárak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!