Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Kit érdekel az 51-es körzet?

Borsányi Martin kérdése:

Kit érdekel az 51-es körzet?

Figyelt kérdés
Mármint aki tudja is hogy mi az :D . Az 51-es körzet Észak-Amerikában a nevadai sivatagban egy Groom lake nevű kiszáradt tómederben van(Titkos katonai létesítmény)

2012. aug. 23. 18:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Annyira azért nem titkos, ha te is tudsz róla. Nekem inkább dezinformációnak tűnik az egész.
2012. aug. 23. 18:24
 2/21 anonim ***** válasza:
78%
Hát ez az, kit érdekel? Annyira nem titkos már, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Google Earth. Ha beírod a keresőjébe, hogy Area 51, láss csodát, a titokra fény derül.
2012. aug. 23. 18:45
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem a létesítmény elhelyezkedése a titkos, hanem az ott folytatott kutatások!
2012. aug. 23. 18:58
 4/21 anonim ***** válasza:
77%
Az teljes mértékben érthető, hogy titkosak az ott zajló katonai kutatások. Melyik ország lenne annyira hülye, hogy ne titokban végezze azokat? A titoktartás pedig beindította az emberek fantáziáját földönkívüli űrhajókról meg miegymás. Ez egy alap emberi tulajdonság, ha nincs rá magyarázat, akkor majd fantáziálunk egyet és elhitetjük a világgal, hogy E.T. sörözik az amcsi hadvezérekkel az 51-es Körzet Hard Rock Caffe-jában.
2012. aug. 23. 19:05
 5/21 anonim ***** válasza:
89%
Egy katonai létesítmény. Ott kísérleteznek új repülőgépeken, meg mindenféle ilyesmin. Ennyi.
2012. aug. 23. 19:13
 6/21 anonim ***** válasza:
Na mi van, nem tetszik valakinek a loú felfedezés? :)
2012. aug. 23. 19:44
 7/21 anonim ***** válasza:
87%

Valójában, senki se tudja pontosan, hogy mi folyik ott. Annyit lehet tudni, hogy valakik nagyon nem örülnek annak, hogy ha valaki ott szimatol(-ni próbál).

Békésvámpírnak:

Te sem tudhatod mi folyik ott, ennek tükrében eléggé csacsiság konkrétumokat írnod. (Ezt a mondatomat tekintsd semmisnek, amennyiben ott dolgoztál/dolgozol.)

Nem a titkossággal van gond barátom, hanem azzal, hogy nem azt csinálták, hogy pl: "...emberek, ez a hadsereg titkos területe, ide civileknek belépni tilos, mert titkos eszközöket tesztelünk..." Ez lett volna a tisztességes. Hanem még a létezését is letagadták a saját állampolgáraik előtt. Az rendben van, hogy nem teszem ki a legújabb fejlesztéseket az ablakba, de talán nem kéne azokat a mezei állampolgárokat hülyére venni, akiknek állítólag a védelmében és pénzéből ezt teszik.

Amúgy visszafelé sült el az egész konspiráció, ha a kezdetektől hivatalosan katonai objektumként működne, a kutya nem foglalkozna vele.

2012. aug. 23. 19:55
 8/21 anonim ***** válasza:
69%

mekkelekazezermester

Az más kérdés, hogy mi igazságos és mi nem. Attól nem lesz egy katonai létesítmény sem (titkos vagy elismert), űrlények otthona, földönkívüli űrhajók garázsa és laboratóriuma. Gondolom hallottál egy Bob Lazar nevű személyről, aki azt vallotta, hogy ott dolgozott egy földönkívüli űrhajón. Biztos vagyok benne, hogy azt is elhiszed. Hányszor jelentette ki, ha beszélne megölik? Történt valami vele? Éveken át etette az embereket, a sajtót, történeteivel. Nekem egy jó kis fedősztorinak tűnt, amin csámcsoghatnak az emberek, és így nem azon gondolkognak, hogy mi is folyik ott valójában. Nem ott dolgoznom, mert tudom, hogy nincsenek manók és tündérek. Ezzel nem a földönkívüli élet létezését nem ismerem el, mert abban biztos vagyok, hogy nem vagyunk egyedül a Világegyetemben. Más dolog az élet, és teljesen más az intelligens élet, amely csillagközi, netán galaxisok között is képes lenne utazni. Persze, az utóbbi is lehetséges, de még SEMMI bizonyíték nincs rá. Pár ezer videó, vagy fotó fényekről, amik cikáznak az égen, mint valami részeg űrhajós, nem bizonyít semmit. Az újabb videókról meg hadd ne beszéljek. Egy 14 éves is képes olyanokat készíteni egy egyszerű Sony Vegas programmal.

2012. aug. 23. 20:12
 9/21 anonim ***** válasza:

Talán értelmezd az általam leírtakat.

Egy kérdés:

Hol állítottam olyat, hogy űrlények otthona az 51-es körzet? Idézd be a mondatomat...légyszi!

Én azt sem mondtam, hogy elhiszem a Bob Lazar-féle sztorit. Mindenesetre érdekes, hogy Bob (Robert) Lazar miért szerepelt a belső használatú, katonai telefonkönyvben.

Most tegyük fel (csak játékból!!!), hogy igaz Lazar sztorija.

Gondolkodj egy kicsit, ha megölik, akkor azzal csak igazolják a sztoriját, még több újságíró kezd el szaglászni utána, tehát szorulna a hurok...

Az a baj, hogy nem vagy hajlandó vizsgálódni, és ultimate kijelentéseket teszel. Nekem tulajdonképp ehhez semmi közöm, a te életed. Csak így nagyon nehéz lesz új dolgokat megismerned.

2012. aug. 23. 20:45
 10/21 anonim ***** válasza:
Az logikus, hogy a legtöbb embernek az űrlények és más tündérmesék jutnak eszébe, amikor az 51-es Körzet jön szóba. Nem kell arra külön kitérni, különben nem zavart volna, amit első válaszként írtam. Kennedy elnököt is megölték, fényes nappal, kamerák és több tízezer ember elött. Mégsem történt semmi különös, most akkot pont Bob Lazar halála változtatna történelmet? Nem hinném. A földönkívüli ökörségek már annyira hétköznapiak (egyébként az USA milliókat keres a sztorin - könyvek, dvd-k, stb.), hogy senki nem érzi át a sztori súlyát, ha igaz lenne. Gondolod, hogy csak űgy hagynának valakit éveken át dumálni a tévében arról, hogy földönkívüli technológiával játszadozik az Egyesült Államok? Egy másik egyszerű dolog, a titoktartási nyilatkozat, ami ilyen szinten börtönbüntetést von maga után, nem tévéstúdiókat és reflektorfényt. Nos, mint látod tisztában vagyok az úgynevezett ufókérdéssel, de nem hiszek el mindent vizsgálódás és átgondolás nélkül. Az iz gyanús, ha valami titokban zajlik, de az is, ha valami túl sok fényt kap. Legalábbis számomra. Pontosan ez enged új dolgokat felfedezni, nem a hiszékenység. Az ufológia semmi újat nem mutatott fel az utóbbi évtizedben, véget az ufóláz.
2012. aug. 23. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!