Kit érdekel az 51-es körzet?
Valójában, senki se tudja pontosan, hogy mi folyik ott. Annyit lehet tudni, hogy valakik nagyon nem örülnek annak, hogy ha valaki ott szimatol(-ni próbál).
Békésvámpírnak:
Te sem tudhatod mi folyik ott, ennek tükrében eléggé csacsiság konkrétumokat írnod. (Ezt a mondatomat tekintsd semmisnek, amennyiben ott dolgoztál/dolgozol.)
Nem a titkossággal van gond barátom, hanem azzal, hogy nem azt csinálták, hogy pl: "...emberek, ez a hadsereg titkos területe, ide civileknek belépni tilos, mert titkos eszközöket tesztelünk..." Ez lett volna a tisztességes. Hanem még a létezését is letagadták a saját állampolgáraik előtt. Az rendben van, hogy nem teszem ki a legújabb fejlesztéseket az ablakba, de talán nem kéne azokat a mezei állampolgárokat hülyére venni, akiknek állítólag a védelmében és pénzéből ezt teszik.
Amúgy visszafelé sült el az egész konspiráció, ha a kezdetektől hivatalosan katonai objektumként működne, a kutya nem foglalkozna vele.
mekkelekazezermester
Az más kérdés, hogy mi igazságos és mi nem. Attól nem lesz egy katonai létesítmény sem (titkos vagy elismert), űrlények otthona, földönkívüli űrhajók garázsa és laboratóriuma. Gondolom hallottál egy Bob Lazar nevű személyről, aki azt vallotta, hogy ott dolgozott egy földönkívüli űrhajón. Biztos vagyok benne, hogy azt is elhiszed. Hányszor jelentette ki, ha beszélne megölik? Történt valami vele? Éveken át etette az embereket, a sajtót, történeteivel. Nekem egy jó kis fedősztorinak tűnt, amin csámcsoghatnak az emberek, és így nem azon gondolkognak, hogy mi is folyik ott valójában. Nem ott dolgoznom, mert tudom, hogy nincsenek manók és tündérek. Ezzel nem a földönkívüli élet létezését nem ismerem el, mert abban biztos vagyok, hogy nem vagyunk egyedül a Világegyetemben. Más dolog az élet, és teljesen más az intelligens élet, amely csillagközi, netán galaxisok között is képes lenne utazni. Persze, az utóbbi is lehetséges, de még SEMMI bizonyíték nincs rá. Pár ezer videó, vagy fotó fényekről, amik cikáznak az égen, mint valami részeg űrhajós, nem bizonyít semmit. Az újabb videókról meg hadd ne beszéljek. Egy 14 éves is képes olyanokat készíteni egy egyszerű Sony Vegas programmal.
Talán értelmezd az általam leírtakat.
Egy kérdés:
Hol állítottam olyat, hogy űrlények otthona az 51-es körzet? Idézd be a mondatomat...légyszi!
Én azt sem mondtam, hogy elhiszem a Bob Lazar-féle sztorit. Mindenesetre érdekes, hogy Bob (Robert) Lazar miért szerepelt a belső használatú, katonai telefonkönyvben.
Most tegyük fel (csak játékból!!!), hogy igaz Lazar sztorija.
Gondolkodj egy kicsit, ha megölik, akkor azzal csak igazolják a sztoriját, még több újságíró kezd el szaglászni utána, tehát szorulna a hurok...
Az a baj, hogy nem vagy hajlandó vizsgálódni, és ultimate kijelentéseket teszel. Nekem tulajdonképp ehhez semmi közöm, a te életed. Csak így nagyon nehéz lesz új dolgokat megismerned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!