Azt hallottam, hogy Kanada nem fogad Magyarországról menekülteket. Szeretném végleg elhagyni az országot. Ki mit tud erről? Minden érdekel. Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Viszont engem már több atrocitás is ért a származásom miatt és már nagyon elegem van!Konkrétan 4 skinhead belénk kötött, majd bántalmaztak minket. Erről látlelet is készült illetve rendőrségi feljelentést is tettünk. A menekült státusz igénylésénél elég ezt a két dokumentumot csatolni? Érdemes lenne egy unión kívüli országból beadni a papírjainkat? Mielőbbi válaszokat várok, kérlek jelezzetek vissza!2012. aug. 18. 20:02
1/9 anonim válasza:
Kanadába nem valószínű,hogy a mostani helyzet alapján beengednek cigányokat.
2/9 anonim válasza:
Kanadának már a hócipője teli van a sok kérelemmel,100 emberből 3 nak ad kérelmet.Próba szerencse.10 éve kellett volna...Ha nem menekültként mész ki,több esélyed van.
3/9 anonim válasza:
Engem meg a cigányok vertek meg. Én hova kérjek menekült státuszt?
4/9 anonim válasza:
Nekem a haverom utcájából kb 8-10 roma kiment,és 2hét múlva már itthon voltak,nem adtak nekik munkát és hazaküldték őket,én helyedbe más országba próbálkoznék.
5/9 anonim válasza:
Igen,mondjuk az a jellemzőbb,hogy a cigányok vernek meg Magyar embert,de ez esetben a kérdezőt is megértem.
6/9 anonim válasza:
Köszönd meg a cigányoknak, ahogy a sok normális magyar is szív miattuk. Szégyen, hogy ezek miatt lassan már a magyarok se tehetik be sehova a lábukat. Köszönjük, gratulálunk. A piócákat sehol nem szeretik, főleg nem az agresszív fajtát.
7/9 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, ami veled történt!
Én is szeretném elhagyni az igazságtalan munkaerőpiac és a sok buta gyűlölködő miatt. Kinti munkahely küld majd nekünk a vízumot, most folyik az adminisztráció.
A kezdőtőke, a nyelvtudás, és hogy tudd, mit akarsz, nagyon fontos!
8/9 anonim válasza:
"Kinti munkahely küld majd nekünk a vízumot, most folyik az adminisztráció."
Ezt hogy sikerült? Hol? Milyen munka?
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok. A szittya testvéreimnek üzenném, hogy nem vagyok cigány és még ingyenélő sem. Jövőre diplomázom és építészmérnök leszek. Emellett idén lettem fogtechnikus és még hébe-hóba dolgozni is van időm.
2012. aug. 22. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!