Hány Magyarországról kiutazott roma ragadt meg Kanadában, amikor volt ez a lehetöség pár éve?
Nem tudom, de nem elég sajnos! Még most is nagyon sokan vannak itthon. :(
Az a baj, hogy hamar le is fújták ezt a lehetőséget, pedig ezzel a kanadai liberálisok és Magyarország is jól járt volna.
14.12-esnek nagyon igaza van! :)
Élettapasztalatot szereznek a saját bőrükön, és utána nem rasszistáznak tovább felelőtlenül, hanem belátják, hogy bizony az illető cigánybűnözőket nem véltelenül akarták idehaza rács mögé tenni, és hülyesség volt őket befogadniuk.
Másrészről én nem azt írtam, hogy Kanadának jó ez, hanem azt, hogy a kanadai liberálisoknak. Ha annyira támogatják őket, csak jó lehet nekik is, nem? :)
Anno ezen milyen jót nevettünk, mi voltunk a rasszista magyarok, akik bántják szegény romákat.
Most meg kézzel lábbal tiltakoznak, h egy se menjen oda, vajon miért???:)
Kb így tudnám elképzelni, ha az itteni sok megmondó okos ember végre találkozna romákkal, nem pedig a gép mögül okoskodna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!