Az ENIGMA című FIX TV műsorban azt mondták az ufó kutatók, hogy a NASA dimenziókapukat talált a föld körűl, amivel féregjáratokon keresztűl lehet utazni és ezt valahol mondták vagy megírták is. Ha tönkreteszik a földet onnan fognak elmenni más bolygókra.
Biztos a mai adásban volt. Amúgy én bírom azt a műsort, de csak amikor a Szűcs Róbert a vendég. Az ő tájékozottsága lenyűgöző.
2012. aug. 21. 22:40
12/16 anonim válasza:
Dimenziókapuk mindenhol vannak. A mi Világegyetemünk is több dimenzióból áll, melyekből négyet vagyunk képesek érzékelni. Ezekből 3 térbeli, a negyedik pedig, az idő. A többi, az Ősrobbanáskor zsugorodni kezdett, ezért ma már annyira kicsik, hogy nem érzékeljük öket, sőt, el sem férünk bennünk. A NASA-val kapcsolatos hír, kamu. Nem találtak kaput, mivel a dimenziók között ott van kapu, ahol megnyitunk egyet. Ez nem helytől függ, hanem az energiától, hiszen nem kevés kell belőle egy kapu (én inkább átjárónak, vagy alagútnak nevezném) megnyitásához.
2012. aug. 22. 02:56
13/16 anonim válasza:
A Nasa video super, és szinte hihetetlen, igazol néhány régebbi sejtést. Köszönet a küldőnek. Öröm tudni, hogy vannak itt olyan emberek is, akikkel érdemes levelezni.
2012. aug. 22. 08:19
14/16 anonim válasza:
Na ezt most nem értem. Ha belépsz egy dimenziókapuba, akkor h utazol féregjáratban? A kettő nem ugyanaz. Egy féregjáraton még elhiszem h el lehetne jutni más helyekre, hisz a kvantumfizika és -mechanika is bizonyította már, h a féregjáratokon való utazás elméleti szinten lehetséges. Ez az alapja a szintén elméleti térhajtóműnek is (Star Trek is arra épül). Az már más kérdés, h nincs hozzá elegendő energiánk, h bármelyiket is létre tudjuk hozni.
Az h dimenziókapukon utazni...ez hülyeség. Hisz elvégre az nem egy féregjárat, nem egy lerövidített út 2 pont közt.
Amúgy a Themis műholdak (mivel 5 van belőlük) a Föld mágneses terét, változásait figyelik meg legfőképp. Igaz 2 ha jól tudom már Hold körüli pályán mozog. Valóban lehetséges h a Nap és a Föld mágneses tere közt lehet kapcsolat egy nagyobb napkitörés következtében, de ez nem nyit meg semmiféle kaput, amivel más bolygókra lehetne utazni.
2012. aug. 22. 10:24
15/16 anonim válasza:
én a dimenziókat úgy képzelem el, hogy minden dimenzióban más a frekvenciája a dolgoknak, a mi világunk a 3. dimenzió. Összesen 13 van, én így tudom.
2012. aug. 23. 00:20
16/16 anonim válasza:
Olvasd el "Michio Kaku Hipertér"címü könyvét! Benne a válasz! Egyébként a napunkból sok fényt, energiává tudunk fejleszteni. Remélem okosat mondtam,és használhatót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!