Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek mi zuhant le...

Szerintetek mi zuhant le Roswellben?

Figyelt kérdés

2012. aug. 17. 00:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mi zuhant le, mindenesetre az a lényeg, ahogyan kommunikálták:

Első nap: Repülő csészealj

Másnap: Nem, nem csészealj, meteorológiai ballon volt...

47 évvel később: Nem, nem meteorológiai ballon volt, hanem egy Mogul-szonda.

55 évvel később: Nem, nem ballon volt, hanem ejtőernyős kísérleti majmok.

No már most, miért kommunikálják első nap, hogy űrhajó, amikor tudják, hogy erre mindenki ugrani fog?

Szóval ez kicsit olyan, mint ha valakit megvádolnának azzal, hogy ellopott egy tojást. Mire azzal védekezne, hogy: "Neeeeeeeeeem! én nem lophattam el a tojást, mert akkor éppen bankot raboltam...."

2012. aug. 23. 20:21
 12/17 anonim ***** válasza:

én nem foglalkoztam túl sokat ezzel a kérdéssel, de lenne egy kérdésem:

lehetséges-e hogy a "technikai forradalmat", a tecnológiai fejlődés ugrásszerű felgyorsulását a Roswellben talált technológiáknak köszönhetjük???

az a gyanúm, hogy ezen a bolygón nem véletlenül és nem a semmiből jelent ez a gyors technológiai ugrás

ti mit gondoltok erről?

2012. aug. 23. 22:26
 13/17 anonim válasza:

1947. július 2-án hajnalban, az Új-Mexikói Roswell városka közelében egy reptilián felderítőhajó kényszerleszállást hajtott végre. A kényszerleszállást a meghajtórendszer meghibásodása miatt kellett végrehajtani, amelynek során a fedélzeten tartózkodó 2 reptoid életét vesztette.

Számos szemtanú látta az égen a különös formájú szerkezetet, ezért a Légierőhöz befutó hívásokat pár nap múlva kezdték komolyan venni.

Július 6-án célzott kutatást indítottak egy 80 négyzetkilométeres területen, több helikopter és terepjárók segítségével.

Július 8-án, 6 nappal az észlelés után végül megtalálták a kettétört roncsot. A hajótól kb. 200m-re megtalálják az egyik reptoid tetemének maradványait, legalábbis amit a dögevők hagytak belőle.

A fedélzeten a másik reptilián életforma -szerencsére- viszonylag jó állapotban maradt, bár a nagy meleg és az eltelt idő miatt a bomlás előrehaladott állapotban jelent meg a tetemen.

A Légierő első reakciója a teljes tanácstalanság volt. Nem volt megfelelő terv ilyen esetekre, a helyi vezetés hibát hibára halmozott, egymástól eltérő nyilatkozatokat adtak ki a sajtó részére. Az első nyilatkozatokban még azonosítatlan repülő objektumként (UFO) szerepelt a jármű, a földönkívüli eredetet kihangsúlyozva. Ezután jelentek meg az ezt cáfoló nyilatkozatok, reakciók.

Érdekesség, de maga Albert Einstein is megjelent a közeli USAF légibázison, ahová végül a roncsot (és a tetemeket) szállították. Felkérték, hogy külső tanácsadóként segítse a kutatásokat, ám nagy meglepetésre Einstein ezt nem vállalta. Máig sem tudjuk, miért - ránk maradt levelezéseiből ez nem derül ki egyértelműen. Annyi biztos, hogy 1955-ig, haláláig még három alkalommal járt Roswell városában.

2012. aug. 24. 13:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Karnis.
2012. aug. 24. 18:07
 15/17 anonim ***** válasza:

kösz az infót

technikailag fejlettek ezek a reptiliánok?

milyen magasak lehetnek? hány kilósak kb? mi jellemzi őket?

2012. aug. 24. 22:37
 16/17 anonim válasza:

Nézzük.. mivel teljesen más naprendszerből származnak és nem ragadtak le a magfúziónál, így az első kérdésedre Te is tudod a választ.

A többi kérdésre nem lehet egyértelmű választ adni, a filmekben az idegeneket kis zöld, esetleg szürke nagyfejű alakban ábrázolják, a valóságtól ez eléggé messze áll.

Átlagosan 70-90 kg körül vannak, vázrendszerük, keringésük jóval fejlettebb a humanoidokénél. Magasság viszont változó, átlag 170 cm.

2012. aug. 24. 23:20
 17/17 anonim válasza:

Túl sok a hamis pletyka. Én azon borultam ki hogy ilyet hogy mondhattak !? :

Nem UFO volt hanem egy II. Világháborús repülőgép , amiben mutáns gyerekek utaztak akiken Mengele kísérletezett ezért meg voltak csonkítva .

Most úgy ez nekem kisebb sokk hatás volt , hogy na ne már . Valamit nagyon titkolnak az biztos , de legalább ennyire azért ne nézzék hülyének az embereket ...

2013. aug. 14. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!