Azért mert mikor a tudományos tényeket megcáfolva, elvakultan mondják az emberek a hülyeségeket, akkor igazából két dolgot tudok tenni, sírni, vagy nevetni. És inkább nevetek. :D
Ott voltak pl a reptoidok. Azok pl a Dr. Who című sorozatban szerepeltek először, mint fiktív lények. Most meg minden második ezoterikus GYIK lakót elrabolgatnak. Tudom tudom lejárt a kicsi zöld emberek kora de akkor is...Na pl ezen csak nevetni tudok. :D
Langerhans szigetek lakói :D ez marha jó :D (az az érzésem csak nekem esett le ez...)
Igazából nem vicces. Mert valóban vannak megmagyarázhatatlan dolgok a földön, és környezetünkben is. Akiknek nem volt ilyesmiben tapasztalata -vagy akár volt is- hülye kérdéseknél elkezd trollkodni, mert az olyan jó. Bevallom én is szoktam, ami néha jól, néha rosszul sül el. Azonban van a fanatikus réteg, akik totál beveszik az agyatlanságokat is, amiket simán meg lehet ép ésszel magyarázni, de nem, nekik igaz minden, amit a youtube-n vagy akárhol a neten találnak. Ezért, ha ilyen reptoidos, krixkraxos, alajes, 404-es és mostanában hasonló vagy kevésbé hasonló szintig jutott kérdezők, válaszolók "születnek" elkap az ideg, mert miért nem lehet normális kérdéseket feltenni???? Normális videokat, történeteket elemezgetni????
Eszem itt a lekváros kenyerem és olvasom a kiírásokat.
Szerintem azért van ez a sok vicc az UFÓkkal mert a médiában és mindenhol a sok bolond embereket teszik be a műsorokba. Akik mindenféle hülyeségekkel képesek lejáratni magukat csak hogy odafigyeljenek rájuk. Meg a sok világvége film.. Aztán már sztorikat találgatnak ki a Plejádokról vagy mikről meg a raptoidokról. És nevetség tárgya lesz a dolog. Egy nagy vicc...
Innentől kezdve aki tényleg lát életében valami furcsa dolgok az már el se mondja senkinek inkább mert fél hogy bolondnak nézik. Ez olyan minta népmese. Mindenkinek megmozgatja a képzeletét. Csak van akinek primitív még a képzelőereje is és hülyeségeket tesz a meséhez. És hatalmas baromságok jönnek létre.
Az ufók a modern kor boszorkányai amit üldözhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!