Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért teszitek vicc tárgyává...

Miért teszitek vicc tárgyává az UFO - idegenek témakört?

Figyelt kérdés

2012. aug. 14. 14:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Akinek meg egy kicsit odamondósabb igazolások kellenek (ha már a spiritualitástól nagyon ódzkodik, hála a médiának) az pedig Davic Icke előadásait nézze.
2012. aug. 14. 17:13
 12/20 anonim ***** válasza:
47%

Azért mert mikor a tudományos tényeket megcáfolva, elvakultan mondják az emberek a hülyeségeket, akkor igazából két dolgot tudok tenni, sírni, vagy nevetni. És inkább nevetek. :D

Ott voltak pl a reptoidok. Azok pl a Dr. Who című sorozatban szerepeltek először, mint fiktív lények. Most meg minden második ezoterikus GYIK lakót elrabolgatnak. Tudom tudom lejárt a kicsi zöld emberek kora de akkor is...Na pl ezen csak nevetni tudok. :D

2012. aug. 14. 17:20
 13/20 anonim ***** válasza:
52%

Langerhans szigetek lakói :D ez marha jó :D (az az érzésem csak nekem esett le ez...)

Igazából nem vicces. Mert valóban vannak megmagyarázhatatlan dolgok a földön, és környezetünkben is. Akiknek nem volt ilyesmiben tapasztalata -vagy akár volt is- hülye kérdéseknél elkezd trollkodni, mert az olyan jó. Bevallom én is szoktam, ami néha jól, néha rosszul sül el. Azonban van a fanatikus réteg, akik totál beveszik az agyatlanságokat is, amiket simán meg lehet ép ésszel magyarázni, de nem, nekik igaz minden, amit a youtube-n vagy akárhol a neten találnak. Ezért, ha ilyen reptoidos, krixkraxos, alajes, 404-es és mostanában hasonló vagy kevésbé hasonló szintig jutott kérdezők, válaszolók "születnek" elkap az ideg, mert miért nem lehet normális kérdéseket feltenni???? Normális videokat, történeteket elemezgetni????

2012. aug. 14. 18:06
 14/20 A kérdező kommentje:
Meg nekem :D Mikor megláttam a "Langerhans szigetek lakói támadnak" részt, besírtam XD
2012. aug. 14. 18:17
 15/20 anonim ***** válasza:
32%
UFO az beazonosíthatatlan idegen tárgy de az idegenekről semmi bizonyiték az hogy van 1-2 elmebajos aki azt mondja reptoid plejád stb.
2012. aug. 14. 18:38
 16/20 anonim ***** válasza:

Eszem itt a lekváros kenyerem és olvasom a kiírásokat.

Szerintem azért van ez a sok vicc az UFÓkkal mert a médiában és mindenhol a sok bolond embereket teszik be a műsorokba. Akik mindenféle hülyeségekkel képesek lejáratni magukat csak hogy odafigyeljenek rájuk. Meg a sok világvége film.. Aztán már sztorikat találgatnak ki a Plejádokról vagy mikről meg a raptoidokról. És nevetség tárgya lesz a dolog. Egy nagy vicc...

Innentől kezdve aki tényleg lát életében valami furcsa dolgok az már el se mondja senkinek inkább mert fél hogy bolondnak nézik. Ez olyan minta népmese. Mindenkinek megmozgatja a képzeletét. Csak van akinek primitív még a képzelőereje is és hülyeségeket tesz a meséhez. És hatalmas baromságok jönnek létre.

Az ufók a modern kor boszorkányai amit üldözhetnek.

2012. aug. 15. 03:14
 17/20 anonim ***** válasza:
56%
Mert unatkozom, és ez pedig szórakoztat.
2012. aug. 15. 08:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Igaza van montihunnak - a reptiliános, krixkraxos, guargumis baromságok amiket itt kitalálnak, meg hogy december 21-én megérkezik az annuaki-lumbulábi inváziós flotta, ezeken tényleg csak röhögni lehet...
2012. aug. 19. 14:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Az UFO - idegenek témakör nem vicces. Az emberek viszont viccesek itt, ez pedig így éjjel fel tud dobni.
2012. aug. 25. 00:02
 20/20 anonim válasza:
Miért tennénk vicc tárgyává? Nagyon is léteznek. Összerakok valami repülő cuccot, amiről csak én tudom, hogy mi, feldobom repülni, az mindenkinek "azonosítatlan repülő tárgy" lesz...:D...Egyeébként komolyabbra fordítva, mint tinédzser sokszor szoktam minden hülyeségen elgondokkodni, mint pl. más, ismeretlen élőlények.Biztosan vannak, hisz az univerzum végtelen, akkor végtelen ismeretlen élőlény létezik, viszont, hogy hol, az a nagyobb kérdés.Ami viszont ezeket a "földreszálló UFO"-kat illeti, én sem hiszek benne...
2013. febr. 14. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!