Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mennyire reális a Reptoid...

Mennyire reális a Reptoid invázió?

Figyelt kérdés

Utánanéztem a neten és sok helyen találni furcsa és különösen elgondolkoztató bizonyítékokat, ráadásúl minden bizonyíték abba az irányba mutat hogy ez év végén visszatérnek ?

http://www.youtube.com/watch?v=doESXgnq3uw

http://www.youtube.com/watch?v=IXsdNiFac8w

2012. aug. 13. 11:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
50%
És mindig azt pontozza le mindenki, aki értelmes választ ír, és elmeri mondani a véleményét, hogy a reptoidbaromság nem létezik!
2012. aug. 13. 13:13
 12/25 anonim ***** válasza:
26%

Annyi a realitás alapja minthogy belép az ajtódon Bill Gates és aztmondja minden vagyonom a tiéd szóval semmi.

Katóka meg nemértem minek jártatja a pofályát mikor láccik rajta hogy IQ=0...

2012. aug. 13. 13:44
 13/25 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon reális. Annyira mint amennyire szereted ha egy bazi nagy dildóval izgatják az ánuszod... ja, nem.. nem jó példa...
2012. aug. 13. 14:20
 14/25 anonim ***** válasza:
Hát én nem hiszem,hogy jönnek a reptoidok,de ha jönnek,engem öljenek meg gyorsan,mert elegem van már ebből a k.rva életből má.:/
2012. aug. 13. 14:43
 15/25 anonim ***** válasza:
Előbb viccelte, igazából imádom a reptoidokat és az életet is :D
2012. aug. 13. 14:46
 16/25 anonim ***** válasza:
Igazából itt olvastam róluk először :D szóval, akkor kb. ennyire lehet reális a dolog :D
2012. aug. 13. 16:15
 17/25 anonim ***** válasza:
Annyira reális, mint, hogy egy zsák burgonya meghámozza saját magát.
2012. aug. 14. 02:37
 18/25 anonim válasza:

Az egész mese innen indult egy Kanadai professzor fejéből

A „Dinoszauroid”

1982-ben, Dale Russell őslénykutató, az ottawai Kanadai Nemzeti Múzeum (National Museum of Canada) gerinces fosszíliáinak kurátora elképzelte, hogyan ment volna végbe a troodontidák fejlődése, ha túlélték volna a dinoszauruszok kihalását. Russell szerint egy olyan faj, mint a Troodon ügyesebbé és emberi külsejűvé vált volna. Az állatkitömő és képzőművész Ron Sequin közreműködésével létrehozták a fejlett, intelligens Troodon modelljét és fantázialényüknek a „Dinoszauroid” nevet adták.[11] Az eredményt egyes őslénykutatók, köztük David Norman (1985-ben) és Cristiano dal Sasso (2004-ben) lehetségesnek tartották, míg mások, például Gregory S. Paul (1988-ban) és Thomas R. Holtz Jr. úgy ítélték meg, hogy „gyanúsan emberi”, és kijelentették, hogy a nagyméretű aggyal rendelkező, magas intelligenciájú troodontida esetében a test sokkal jobban hasonlítana a szokványos theropodákéra. Darren Naish szerint a szarvasvarjúfélék jobb modellként szolgálnának egy emberutánzó szárazföldi theropoda számára

2012. aug. 14. 08:41
 19/25 _Jessy_ ***** válasza:
Tudományosan, alaposan megközelítve a dolgot, kb. annyi, mint annak, hogy elrepül az ablakod előtt egy rózsaszín pöttyös tehén. 50% vagy elrepül, vagy nem :D
2012. aug. 14. 09:17
 20/25 anonim ***** válasza:

1. Internet

2. Bizonyíték

Válassz egyet a kettő közül, buta.

2012. aug. 16. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!