Akkor nem is jönnek az UFO-k?
De...
2018......Und dann beginnen wir mit dem Meteor-Blitzkrieg und fegen alle diese Untermenschen von der Erdkarte."
UFO= Be azonosíthatatlan repülő tárgy azokat bármikol láthatol...
De ha Idegen lényekre gondolsz akkor te vagy rá a legnagyobb példa hogy itt vannak.
"Igazából a társadalom már egy gúnyt formált az egészből. Egyrész miért pont az idegeneknek kellene jönniük? Azt még sose hallottam senkitől, hogy egyszer mi megyünk, és találunk rájuk. Második pedig az, hogy az idegen életformák létezésében sokan nem hisznek, pedig nem kell egyből nagyra gondolni. Ha a Földön képes volt egy értelmes élet kifejlődni, akkor miért ne találhatnánk más bolygókon baktériumokat, esetleg kisebb, mikroszkópikus életformákat, esetleg ha már egy kutya intelligenciájával felérő élőlényt találnák egy másik bolygón, már az is nagy siker lenne. Az csak a média és kormányok keltette tévhit, hogy idegen életnek mindenképp zöld, vagy szürke, kis mandulaszemű, magas, vagy éppen alacsony lényeket kell elképzelni."
Nem a lehetőséget bagatellizálják szerintem, hanem a köré épült buta emberek kreálta idióta legendákat. (xenu, plejád, raptoid, szürke..stb) Engem személy szerint felb***sz, hogy ha már kitalálnak dolgokat, amit igaznak akarnak hinni, miért nem király vagy menő dolgokat találnának ki. Azok ugyanúgy nem lennének igazak, de legalább menők lennének.
A matematikai, és fizikai elméletek alapján arra rendkívül kicsi az esély, hogy nincs rajtunk kívül máshol élet. Elképzelhetetlennek tartom, hogy máshol ne legyenek ugyanúgy ottani körülményekhez alkalmazkodó élőlények. Remélem menők, nem kis szürke gyíkarúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!