Ki a hihetőbb ezek közül? Vagy valaki más?
Figyelt kérdés
404,aki tartja a kapcsolatot a földönkívüliekkel és el is vitték aki szerint léteznek kriariaxok,van egy laboratóriuma,Hitler még mindig él stb...
Szükari,aki azt állítja,hogy léteznek hrollok,akik nagyon hasonlítanak az emberi fajhoz
Vagy diator,Waulberg Weronika és a többi plejád-reptoid,UFO-politikus hívő??
2012. aug. 7. 15:35
1/14 A kérdező kommentje:
Én igazából egyiknek sem hiszek,de melyik a leghihetőbb?
2012. aug. 7. 15:37
2/14 anonim válasza:
Iszonyat béna az összes! Bocs,de ez olyan, mint ha azt kérném,hogy a kutya gumi ,a tehénlepény és a lósz.r közül válaszd ki a legehetőbbet!Szerintem nem sikerülne mert egyik se ehető!
3/14 anonim válasza:
Waulberg Veronika a legkevésbé, mert ő is egy troll. Utánna 404 mert az egy idióta. A leghihetőbb pedig Szükari, bár az sem normális.
4/14 anonim válasza:
Aki nem a szeretetről beszél vagy pozitív dolgokról, az nem hihető és nem valódi és nem hozhat változást. Csak gátolja.
5/14 anonim válasza:
Ritual. Ismeri a reptoidokat, és ördögűzést is szokott vállalni.:D
6/14 x) válasza:
404 a leghihetőbb. De nem azért mert igazat mond, sőt. Hanem mert olyan módon tudja eladni amit ír, mint ezen az oldalon semmi más. Szerintem tanult valahol valamikor szövegírással kapcsolatos dolgokat. Ha nem, akkor pedig csak tehetséges. Inkább írjon könyveket, ne befolyásolja a szegényes élettapasztalattal rendelkező tizenéves GYIK felhasználókat..
7/14 anonim válasza:
Pont tegnap írtam hogy remélem soha többet nem hallok 404 felől. Erre bakker...
8/14 anonim válasza:
Az eszedre hallgass és a megézéseidre.
9/14 anonim válasza:
Ha már választani kell akkor Waulberg Veronika mert az ő létezésében már nem lehet nem kételkedni :DD
10/14 A kérdező kommentje:
Szerintem Szükari a leghihetpbb.
2012. aug. 7. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!