Mért van az, hogy az emberek azt hiszik hogy a földönkivüliek ellenségesek és/vagy fejlettebbek nálunk?
Figyelt kérdés
Mért támadnának meg minket minden ok nélkül? Lehet hogy csak akárhol is vannak most értek el egy technikát pl ami nekünk volt a középkorban, ezért nem találunk idegen eredetű tárgyakat az űrben. Szerintetek?2012. aug. 6. 19:02
22/26 Won válasza:
Lehet, hogy azok, de lehet hogy nem. Ezt nem lehet így kijelenteni!
23/26 anonim válasza:
A 21-s vagyok és már nem azért de ha valaki csak ugy felkel reggel és aztmondja hasra ütés szerüen hogy minket megtámadnak december 21.-n akkor az nem hülye??
Meg az az Aleje vagy ki ő is ürlény meg stb.. ha tényleg az lenne akkor már nem lekapcsolta volna már bárki is + a NASA meg a többi űrkutató intézet is tudná ezeket ha valaki jeleket küld nekünk mert biztos 404 meg a többi hülyét PC-k ki nem?
Be mesélitek magatoknak ha tényleg jönnének akkor azt mondaná a tv -.-
24/26 anonim válasza:
AZ utolsó vagyok és amugy is ha aug 4.-n jöttek volna szerinted nem elhalasztották volna a dolgot? mert 1-2 hülye a világban unatkozik kitalálják a dolgokat a sok hülye meg komolyan veszi és jön ez az inváziós baromság.
25/26 anonim válasza:
Úgyétem hogy az Olimpiai játok halasztották volna el..
26/26 Won válasza:
Azt hogy lehet, hogy azok, lehet hogy nem, azt nem neked írtam. :)
Arra írtam hogy vagy ellenségesek, vagy nem. De lehet, hogy épp tudattalanok. Mert ugye az is életnek minősül, ha csak baktériumokról van szó. Ha ez egyeseknek fáj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!