Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mért van az, hogy az emberek...

Mért van az, hogy az emberek azt hiszik hogy a földönkivüliek ellenségesek és/vagy fejlettebbek nálunk?

Figyelt kérdés
Mért támadnának meg minket minden ok nélkül? Lehet hogy csak akárhol is vannak most értek el egy technikát pl ami nekünk volt a középkorban, ezért nem találunk idegen eredetű tárgyakat az űrben. Szerintetek?

2012. aug. 6. 19:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Azért hiszik mert retardáltak
2012. aug. 7. 22:53
 22/26 Won ***** válasza:
Lehet, hogy azok, de lehet hogy nem. Ezt nem lehet így kijelenteni!
2012. aug. 8. 11:48
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

A 21-s vagyok és már nem azért de ha valaki csak ugy felkel reggel és aztmondja hasra ütés szerüen hogy minket megtámadnak december 21.-n akkor az nem hülye??

Meg az az Aleje vagy ki ő is ürlény meg stb.. ha tényleg az lenne akkor már nem lekapcsolta volna már bárki is + a NASA meg a többi űrkutató intézet is tudná ezeket ha valaki jeleket küld nekünk mert biztos 404 meg a többi hülyét PC-k ki nem?

Be mesélitek magatoknak ha tényleg jönnének akkor azt mondaná a tv -.-

2012. aug. 8. 12:59
 24/26 anonim ***** válasza:
AZ utolsó vagyok és amugy is ha aug 4.-n jöttek volna szerinted nem elhalasztották volna a dolgot? mert 1-2 hülye a világban unatkozik kitalálják a dolgokat a sok hülye meg komolyan veszi és jön ez az inváziós baromság.
2012. aug. 8. 13:01
 25/26 anonim ***** válasza:
Úgyétem hogy az Olimpiai játok halasztották volna el..
2012. aug. 8. 13:02
 26/26 Won ***** válasza:

Azt hogy lehet, hogy azok, lehet hogy nem, azt nem neked írtam. :)

Arra írtam hogy vagy ellenségesek, vagy nem. De lehet, hogy épp tudattalanok. Mert ugye az is életnek minősül, ha csak baktériumokról van szó. Ha ez egyeseknek fáj is.

2012. aug. 8. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!