Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mért van az, hogy az emberek...

Mért van az, hogy az emberek azt hiszik hogy a földönkivüliek ellenségesek és/vagy fejlettebbek nálunk?

Figyelt kérdés
Mért támadnának meg minket minden ok nélkül? Lehet hogy csak akárhol is vannak most értek el egy technikát pl ami nekünk volt a középkorban, ezért nem találunk idegen eredetű tárgyakat az űrben. Szerintetek?

2012. aug. 6. 19:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%

- Mert ha nem fejeltebbek, akkor ott kuksolnak a saját bolygójukon és garantáltan nem találkoztunk még velük.

- Ha pedig van elég eszük ahhoz, hogy a csillagok között utazzanak, akkor ahhoz is, hogy minimum óvatosan kezeljék az emberiséget.

2012. aug. 6. 23:52
 12/26 anonim ***** válasza:

Sajnos sok olyan földönkívüli fant láttam már én is, aki kizárólag azt fogadta el, h nálunk csak fejlettebb lények létezhetnek.

Biztos h vannak rajtunk kívül más civilizációk, hisz emberi ésszel felfoghatatlan méretű a világegyetem. Sztem létezik nálunk fejlettebb civilizáció is, és van ahol még csak most bontakozik ki az élet. A hihetetlen távolságok miatt viszont elég csekély a valószínűsége annak, h erre valaha is választ kapunk.

Találtak már a Földön olyan meteorit maradványokat, amelyekben baktériumok voltak megkövesedve. Szóval elvileg máshol is létezik élet. Ezzel csak az a baj, h nem lehet bebizonyítani, h tényleg a meteorral együtt érkezett a baktérium, vagy a becsapódás után került rá, és kövesedett meg rajt az évszázadok során.

Én azon sem csodálkoznék, ha egyszer kiderülne, h a Marson is volt élet, csak megszűnt, miután eltűnt a légkör, és a víz is fagyott állapotba került.

Sőt egyes feltételezések szerint a Jupiter egyik holdja, az Európa is rejthet életet. Igaz h a felszíne jégbolygó, viszont a jég mozgása bizonyítja h a jégpáncél alatt víz van, aminek hatására mozog a felső jégpáncél. Az óceánban viszont minden esély megvan rá h élet alakuljon ki.

Az biztos, ha egyszer ideér egy földönkívüli faj, akkor fejlettebbek nálunk:D Sok ész nem kell ehhez a megállapításhoz.

2012. aug. 7. 07:55
 13/26 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az egykori marsi élet, és a jelenleg az Európa óceánjában található élet résznél nyilván nem hipertechnikával rendelkező földönkívüliekre gondolok, hanem baktériumokra, egysejtűekre, stb. A félreértések elkerülése végett..:D
2012. aug. 7. 07:58
 14/26 anonim válasza:

Mert gondolj bele ha már ide tudnak jönni okosabbak nálunk és nem fogja ezt csinálni (barátkozni)

-á helló srácok hogy vagytok

-egész jól és te...

tehát akkor ha mi fejletlenebbek vagyunk akkor lepusztít minket mi is ezt tennénk velük.

+

kitudja milyen dolgot hoz ide pl ami ártalmas az emberi fajra egy vírus vagy stb. kinyírja 1 hét alatt a fél bolygót

2012. aug. 7. 08:00
 15/26 anonim ***** válasza:
Én ezt nem értem...ti látatok már élőben földönkívülit ha mindig azt írjátok,hogy"képesek az űrben utazni" vagy "már jöttek a Földre"?Mikor láttátok,hogy nézet ki?és persze csak az írjon,aki látott élőben nem pedig a média suttogta meg neki,hogy léteznek...persze fogadok,hogy közületek senki se látott még élőben,de mivel a beszélő doboz vagy a világháló ezt mondja,ezért ennek így kell lennie,mert köztudott,hogy a médiának mindig igaza van...francokat...
2012. aug. 7. 08:13
 16/26 anonim válasza:
mert nem bírják elviselni hogy létezik rajtuk kívül egy esetleg fejlett faj!
2012. aug. 7. 09:25
 17/26 Won ***** válasza:
Lehet! De az is, hogy csak egyszerű baktériumok.
2012. aug. 7. 10:45
 18/26 anonim ***** válasza:

Szerintem nincsenek földönkívüliek, de ha lennének lehetnének fejlettebbek, meg fejletlenebbek is.

Amúgy azért hiszik szerintem, mert sok sci-fit néztek.

2012. aug. 7. 11:38
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg ez egyszerűen félelem az ismeretlentől.

Ahogy a kisgyerek fél a sötétben, az emberek úgy félnek attól, hogy valahol van egy óriási létszámú, túlfejlett gonosz faj, ami lehetőleg nagyon ronda [nagy szemek, hülye formájú test, satöbbi] és ami egy szép napon megjön és megöl.

2012. aug. 7. 12:48
 20/26 A kérdező kommentje:
A másik ilyen közhely szerintem a "repülő csészealj". Mért hiszik azt hogy pont ilyet építenének amilyet kitaláltak nekik?
2012. aug. 7. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!