Mért van az, hogy az emberek azt hiszik hogy a földönkivüliek ellenségesek és/vagy fejlettebbek nálunk?
- Mert ha nem fejeltebbek, akkor ott kuksolnak a saját bolygójukon és garantáltan nem találkoztunk még velük.
- Ha pedig van elég eszük ahhoz, hogy a csillagok között utazzanak, akkor ahhoz is, hogy minimum óvatosan kezeljék az emberiséget.
Sajnos sok olyan földönkívüli fant láttam már én is, aki kizárólag azt fogadta el, h nálunk csak fejlettebb lények létezhetnek.
Biztos h vannak rajtunk kívül más civilizációk, hisz emberi ésszel felfoghatatlan méretű a világegyetem. Sztem létezik nálunk fejlettebb civilizáció is, és van ahol még csak most bontakozik ki az élet. A hihetetlen távolságok miatt viszont elég csekély a valószínűsége annak, h erre valaha is választ kapunk.
Találtak már a Földön olyan meteorit maradványokat, amelyekben baktériumok voltak megkövesedve. Szóval elvileg máshol is létezik élet. Ezzel csak az a baj, h nem lehet bebizonyítani, h tényleg a meteorral együtt érkezett a baktérium, vagy a becsapódás után került rá, és kövesedett meg rajt az évszázadok során.
Én azon sem csodálkoznék, ha egyszer kiderülne, h a Marson is volt élet, csak megszűnt, miután eltűnt a légkör, és a víz is fagyott állapotba került.
Sőt egyes feltételezések szerint a Jupiter egyik holdja, az Európa is rejthet életet. Igaz h a felszíne jégbolygó, viszont a jég mozgása bizonyítja h a jégpáncél alatt víz van, aminek hatására mozog a felső jégpáncél. Az óceánban viszont minden esély megvan rá h élet alakuljon ki.
Az biztos, ha egyszer ideér egy földönkívüli faj, akkor fejlettebbek nálunk:D Sok ész nem kell ehhez a megállapításhoz.
Mert gondolj bele ha már ide tudnak jönni okosabbak nálunk és nem fogja ezt csinálni (barátkozni)
-á helló srácok hogy vagytok
-egész jól és te...
tehát akkor ha mi fejletlenebbek vagyunk akkor lepusztít minket mi is ezt tennénk velük.
+
kitudja milyen dolgot hoz ide pl ami ártalmas az emberi fajra egy vírus vagy stb. kinyírja 1 hét alatt a fél bolygót
Szerintem nincsenek földönkívüliek, de ha lennének lehetnének fejlettebbek, meg fejletlenebbek is.
Amúgy azért hiszik szerintem, mert sok sci-fit néztek.
Szerintem meg ez egyszerűen félelem az ismeretlentől.
Ahogy a kisgyerek fél a sötétben, az emberek úgy félnek attól, hogy valahol van egy óriási létszámú, túlfejlett gonosz faj, ami lehetőleg nagyon ronda [nagy szemek, hülye formájú test, satöbbi] és ami egy szép napon megjön és megöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!