Magyarországon merre találhatunk sürün földönkivülieket?
Figyelt kérdés
Nem érdekel ki hisz benne ki nem... Én igen... Itt vannak köztünk és nem hiszem, hogy bántani akarnak minket (még).
Bizonyitéknak ott van mondjuk Rosswel... Az FBI is bevalotta... Szóval Földökivülit szeretnék keresni éjszaka... Nem UFOT! Merre kereshetünk Magyarországon?
2012. aug. 6. 13:49
21/28 anonim válasza:
Az FBI semmit sem vallott be Rosswellel kapcsolatban.
22/28 Alex Fly válasza:
A klingonok már a spájzban vannak... :P
23/28 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy kitették az FBI oldalára a dokumentumokat miszerint 3 ürhajó "zuhant le" és hogy nem let tulélö... pedig de... egy tulélte és még valami keveset élt! Most állitolag az A51-esben vannak... de lehet, hogy azota elszállitották... Na mind1.
2012. aug. 7. 15:33
24/28 A kérdező kommentje:
Ja és még valami... Sokan mondják, hogy egyes fajok alakváltók ugynevezett "reptoidok". Na én ezt valahogy nem tudom elképzelni... Nem vagyok nagy összeesküvés elméletes fickó... De ezek szerint egyes helyzetekben felvehetik a barátom, rokonom, barátnöm képét? Azért ez egy kicsit abszurd..
2012. aug. 7. 15:36
25/28 anonim válasza:
A való világban elég sok van... szandika alekosz veronika meg a több
26/28 anonim válasza:
Az FBI szemtanúk vallomásait tette ki, nem hivatalos dokumentumokat.
Tehát annyit, hogy X.Y. az adott időpontban elmondása szerint ufókat látott. Ez korántsem hivatalos.
27/28 anonim válasza:
milyen érdekes vlaki törölte a válaszomat :$
28/28 anonim válasza:
Ha UFO-t látsz, akkor földönkívülit is, mert valaki így hívja valaki úgy. Valaki az azonosítatlan repülő tárgyat hívja UFO-nak, tehát ami nem földi űrhajó és repülő. Ha UFO-t látsz, akkor feltételemez hogy földönkívülit is mivel a földönkívüliek irányítják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!