Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Aki UFO-kat észlelt az mit...

Aki UFO-kat észlelt az mit látott? És milyen volt? Honnan tudjuk, hogy átverés-e vagy igazi? Mármint, ha tényleg létezik ilyen dolog, akkor minek a hatására bukkan fel?

Figyelt kérdés
Éljétek ki magatok :D XD

2012. aug. 2. 12:49
1 2
 11/15 anonim válasza:
Én egyszer láttam egy nagyon fehérlő pontot épp a haverommal voltunk kinn, és néztük próbáltuk levideózni de nem látszott semmi nagyon fényes pont volt pedig! Nyíl egyenesen ment és közben kitért a pályáról néha jobbra balra szintén egyenesen de mindíg a nyíl egyenes pályályára tért vissza..!
2012. aug. 3. 01:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Én amióta élek hiszek az ilyesmiben. Különben ha az egész UFO-história nem létezne embereknek eszébe nem jutna ilyeneket kitalálni sztem.

Elmondom a saját véleményemet és amit láttam, soknak akinek elmondtam dilinek nézett, pedig ha átérezték volna velem együtt azt az élményt ők is bekakiltak volna a gatyájukba velem együtt.

Szóval 3éve történt, emlékszem pontosan március közepe táján, este 9 óra körül,amikor is készültem menni az éjszakás műszakba. Falun lakom este nem nagyon látni embert az utcán. Épp a kaput zártam be magam után amikor is a felhős égre felnéztem és hirtelen megpillantottam vmi nagyon furcsát.A felhők mögött megbújt egy ovális alakú tárgy és jobbra balra mozgott közepesen lassan. Hangsúlyozom rajtam kívül senki nem volt az utcán. De nem is foglalkoztam azzal a dologgal így hát elindultam a buszmegállóba ami tőlünk kb jó 10percnyi séta...Azért az út felénél mégiscsak eszembe jutott hogy visszanézzek hogy ott van e az a vmi. De én azt hittem ott kapok egy szívinkfartust. Az ovális alakú tárgy pár méterrel a villanyoszlop felett és nem kicsivel a hátam mögött volt.Nem volt semmi hangja hozzáteszem.SZürke homályos tojás alakú valszeg űrhajó volt. Iszonyatosan megijedtem és arra gondoltam hogy talán ez követhet...kínomba azt hittem visszafordulok, egyedül a nagy éjszakába gondolhatjátok... Beszarva mentem a buszmegállóig hátra nem nézve, reszketve ültem a megállóba és csk arra gondoltam hogy menjen már el mit akar ez tőlem hogy követ?? De a kíváncsiságom legyőzött felálltam kinéztem és már akkor az a tárgy teljesen narancssárgában fénylett a szántás felett és árnyékot vetett, és jobbra balra mozogott el-vissza és azt hittem hogy el akarnak vinni vagy nem tudom de azt hittem ott halok meg és sehol nem volt egy lélek aki velem együtt látta volna!! Végül felszálltam a buszra és ott se tűnt fel senkinek hogy mi lebeg kint pár méterre tőlünk egyenesen néztek előre!! aztán reszketve anyut felhivtam hogy vmi van az égen és nézze meg és ő látta!! de már akkor a falu háta mögötti hegynél lebegett és jobbra balra mozgott! és ő se tudta megmagyarázni hogy mi és igen láttam UFO-t mert ez az volt nem repcsi katonai repülőgép!

Remélem elhiszitek amit ide leirtam semmi érdekem hazudni, amit ott átéltem az egy borzalom, egyébként nekem az volt az érzésem végig életem során hogy egyszer látni fogom őket!

2012. aug. 4. 15:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Kettő említésre méltó esetem van erről, első: 4-5 éves lehettem, egy rokontól jöttünk haza, nyári este volt, fakón látszottak a csillagok, apám vezetett én mögötte ültem anyám pedig mellettem hátul, egyszer csak valami megjelent a kocsi bal oldalánál egy szántó föld fölött és velünk párhuzamosan haladt, apám is anyám is észre vették, apám gyorsított anyám pedig magához ölelt és eltakarta a szemem, hogy véletlenül se lássam mi az. Később a dolog sokáig foglalkoztatott, mindhárman megrémültünk, később mondták el, hogy fogalmuk sincs mint láttunk. A második eset: fényes nappal volt, és kosaraztunk egyik barátomék kertjében, hatan voltunk. Játszottunk egyszer csak feltűnt az égen egy vakító fény pont, ami csak lebegett ott fölöttünk nem mozdult csak egyre fényesebb lett majd hirtelen bemozdult balra és jó nagy távolságot tett meg majd megállt és lebegett tovább, ezt a játékot eljátszotta párszor, majd hirtelen teljesen halvány lett és eltűnt. Nem tudom mik voltak ezek, talán meg sem tudom soha, elkönyveltem őket mint "megmagyarázhatatlan jelenség".
2012. aug. 6. 13:57
 14/15 anonim ***** válasza:

[link]

És ebben a videóban

2013. dec. 22. 23:25
 15/15 anonim ***** válasza:
2013. dec. 22. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!