Valóban voltak UFÓ-k az olimpia megnyitóján?
Kedves 27%-os, sztem pont az a buta, aki démonokban, szellemekben hisz. Tehát te. Ezt elárulja az is, h minden mondatod végére 31245 felkiáltó jelet teszel.
Hol olvastál te olyat h Kolumbusz idegen tárgyat látott? Gondolom vmelyik ufó magazinban. A Bermuda háromszögben sincs semmiféle ufó tevékenység, csak az erős áramlatok, és a hirtelen kialakuló viharok által elsüllyedt hajók, lezuhant repülők esetei után kezdték ezt kitalálni.
És addig ne engem nevezz butának, amíg te azt hajtogatod h a Balatonban uso-k lehetnek. A 2 méteres vízben, hát hogyne. Te vagy az a tipikus hívő, aki már menthetetlen. Még a konyhai kenyérpirítóra is azt hiszed h idegen tárgy gondolom.
De továbbra is fenntartom a véleményem, h egy nagy kamugép vagy. Szellemeket látsz, minden videóban ufót észlelsz, és ha vki ad egy leírást h az bezony nem egy ufó, hanem egy akármi, akkor csak azért is hajtod h az ufo. Fel kéne ébredni az álomvilágból.
Amúgy köszi h a politika rovatba próbálsz irányítani, de nem komálom a politikát, inkább boldogítalak téged:) Amúgy neked az miért jó h mindenkinek kamulsz? Élvezed?:)
Tényleg jó lenne ha téged vinnének el már az ufók:D
Segítségg reptóidók áááá!!!
Egy léghajó volt...
28-as nem értelek, ha utálod, hogy egyes emberek foglalkoznak az ufokkal, akkor miért jösz ebbe a témakörbe?
tönkreteszitek az egész témakört, miközben utáljátok!!! akkor mit kerestek itt??
én sem megyek fikázni semmit, de ti itt rontjátok a levegőt, felhúzzátok az agyunkat!
aki nem hisz ezekben menjen a politika vagy a tudomány témakörbe!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!