Valóban voltak UFÓ-k az olimpia megnyitóján?
Nem tudom mit kell felfújni a dolgot, valahogy csak kell a levegőből is kamerázni... Egy helikoptert mégsem rakhatnak a tűzijáték közvetlen közelébe, elég veszélyes lenne. Ezek a kamerás léghajók viszont távirányításúak, ha vmi gond adódna, akkor sem sérül rajt meg senki, mivel nem is tartózkodik rajtuk ugyebár senki.
A sötét, a reflektorok, a tűzijáték és egyéb fények nagyban hozzájárulnak ahhoz, h a videóban látható tárgy ufónak néz ki. Ha egy henger alakú tárgyat megvilágítasz a sötétben alulról, annak is csak az alját lehetne látni messziről, a tetejét nem, mivel ugyebár henger...
Kedves 27%-os, had kérdezzem már meg, hány éves is vagy, sztem 13-nál nem lehetsz több. Te már láttál a Balatonban USO-t, az égen UFO-t, azt állítod h ufószakértő vagy, emellett még 1 évig szellemek is kísértettek téged a házban, amiknek természetesen szakértője vagy szintén. Nem érzed ezt egy kicsit trollkodásnak?
77%-os te mindig nagyon buta vagy, nem tudsz szöveget értelmezni!
Előszöris nem láttam a balatonban uso-t, csak feltételeztem, hogy akár ott is lehet, hisz rengetek víz alatti ufo-t (uso) láttak eddig. Maga KOlombusz Kristóf is uso-t látott a bermuda háromszögben amerika felfedezése előtt. És a mai napig sok ismeretlen vizi jármű (uso) van a vizekben!
Egy másik kérdésben is mondtam, hogy az ufok nem vittek el, csak szeretném hogy elvigyenek, de látom neked tényleg nehéz a felfogóképességed!!!
Szellemek valóban kísértettek, ez igaz!!! de csak ennyi tapasztalatom van, de hiszek az ufokban, a szellemekben és a démonokban is, ez is igaz!!!
Viszont te vagy troll, mert belém kötsz folyton és ide jársz provokálni!!! Remélem eltűnsz végre, menj a politikai részre, ott kötekedj!!!
"Leigázhassák" Hát persze.
Mégis milyen az az UFO-forma??? Ilyen hülye szót még sose láttam...
Ezzel kameráznak, nem UFO. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!