UFO a nyitóünnepségen?
Geinmard csak az álnevem. Mivel mi telepatikusan kommunikálunk, nem lehet leírni a nevet földi betűkkel. Természetesen mi is írunk.
Geinmard tábornok.
Ugyan már!!:) Olyan fejlett a technika, akár egy hologram kivetítésével megoldható!
Így hülyítjük a népet HEHE Így hülyítjük a népet Bizony, bizony. :)
Egy UFO biztos h a tűzijáték felett parkol le, h mindenki jól észrevegye h megfigyel minket..:D
Amúgy nem tudom belegondoltatok-e már abba, h amikor a nyitóünnepséget felülről mutatták, plusz a tűzijátékot is felülről nézhettük egy rövid ideig, akkor hol is volt a kamera. Csalóka ilyenkor a megvilágítás, mivel rengeteg reflektort használnak, plusz ott van még a tűzijáték fénye stb.
Valószínűleg csak egy kamerás drone volt. Rengeteg helyen alkalmazzák. Ez egy kis repülő robotgép szerűség, amin kamerák vannak. Ezzel szoktak néha közvetíteni. Google-ba ha beírjátok akkor nagyon sok kép van róluk.
Nemrég volt egy videó, ami az oroszoknál készült, h azegyik város felett lebegett vmi, csészealj formája volt messziről, az emberek azt nézték az utcáról, ment is egyből a hír h csészealj stb. Aztán a végén lehozták a magasból a gépet, és egy kamerás robotrepülő volt, ami egyhelyben lebegett,és kamerázott.
Ennyivel meg is lehet téveszteni az embereket:)
77 %-os te vagy megtévesztett, rossz helyről informálódsz, kapod a minuszat a hülyeségedért!
az egy ufo volt!!! megfigyelő ufo!!!
Hát hogyne..:) A megfigyelés alapja h rejtett legyél, h még véletlenül se te legyél a megfigyelt. Szted ha megfigyelnének minket, akkor leállnának egy tűzijáték mellett? Arról nem is beszélve, h Londonban folytonos készültség van, ha észlelték volna az azonosítatlan tárgyat, akár radarral, akár simán szemmel, akkor ráküldtek volna pár vadászrepülőt ellenőrzés céljából, utána meg a katonaságot ismerve le is kapták volna.
Ennyire ne legyél már hívő.
Küldheted nyugodtan a piros kezeket, engem nem zavar:) Arról nem is beszélve, h nem hinném h én beszélnék hülyeségeket, elvégre nem nekem van 27%-os hasznos válaszadásom..:D Mind1, higgy amiben akarsz, saját magad járatod le:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!