404 szerint ebben az évben eljönnek az idegenek hogy megmentsenek a kipusztulástól?
Figyelt kérdés
Ha igen, mikor és miért pusztulunk ki ?
"404 válasza:
Ha jól tudom azért jönnek hogy megmentsék az embert a kipusztulástól. Én nem tartom olyan idegen fajjal a kapcsolatot ami azt üzeni az emberiségnek, hogy 2012-ben meg fogja látogatni a Földet. "
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1535..
2012. júl. 29. 00:29
11/14 anonim válasza:
Eddig nem kiirtani akartak minket?! Ideje lenne eldönteni, mert lassan el kell kezdenem szervezni a szilvesztert és drága karácsonyi ajándékokat sem akarok venni. Bár ha reptoidok szeretik a Chanel parfümöt, akkor egyezkedhetünk.
13/14 Won válasza:
9. és 10. válaszoló!
Hát Ti se vagytok egyszerűek.
404-et tegnap láttam a Tescoban vásárolni :D
14/14 anonim válasza:
"Én nem tartom olyan idegen fajjal a kapcsolatot ami azt üzeni az emberiségnek, hogy 2012-ben meg fogja látogatni a Földet"
Vagyis nem hisz bennük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!