Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ezt a bélszerű lényt az ufok...

Ezt a bélszerű lényt az ufok hozták a földre?

Figyelt kérdés
[link]

2012. júl. 28. 08:48
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
vagy te az elmeháboroddott!!!
2012. júl. 29. 09:21
 32/39 anonim ***** válasza:
Csak halkan elárulom, hogy pl. tavaly is találtak eddig ismeretlen EMLŐS fajokat azt hiszem India elszigetelt hegyei között. Egy két perces videot megnézve tűzzel vassal kiabálva, hogy az UFO (egyébként se lehet UFO, mivel az a jármű) elég hiányos ismeretekről tesz tanúbizonyságot. A tengerek és óceánok élővilágát ismerjük a legkevésbé és a rovarok világát. Rengeteg eddig publikálatlan faj létezik. Én is hiszek a földönkívüliekben és már láttam a lakásban is, de az olyanok miatt mint te,engem is hülyéknek néznek, meg a velem hasonszőrűeket. Idegen lények látogatnak hozzánk, de az ilyenek miatt mint te, azt se veszik komolyan, aki nem bolond. Köszi!
2012. júl. 29. 18:32
 33/39 A kérdező kommentje:
ha a lakásdban járt az ufo, akkor miért nem fényképezted le??? ahelyett, hogy lefényképezted volna, most nekem itt pattogsz!!!!
2012. júl. 29. 18:35
 34/39 anonim ***** válasza:
90%
ez Spongyabob fassza!
2012. júl. 29. 19:04
 35/39 anonim ***** válasza:
Miért ba.d meg, ki a f.sz alszik úgy, hogy be van mellé készítve egy fényképezőgép? Egyébként se órákat töltött ott,csak néhány pillanatra láttam, viszont ugyanazon éjjel a másik szobába is látta két családtagom... Jó, hogy nem azt mondod, hogy dedikáltatni kellett volna vele a pizsamámat...
2012. júl. 29. 21:10
 36/39 A kérdező kommentje:

És hogy néztek ki?

Attól, hogy téged ufok látogattak, attól még nagyobb az esélye, hogy ez a bélszerű lény ő tőlük származik, lehet az az ufofaj dobta a tengerbe ezt a lényt, aki téged és a családodat meglátogatta

De az sem kizárt, hogy szellem volt a házatokban vagy démon! ezt sem szabad soha kizárni!!!

2012. júl. 29. 21:18
 37/39 anonim ***** válasza:
Inkább nem gondolok bele, hogy mi lehetett... nem láttam azóta se és nem is pörgök rajta inkább, mert bekattanok, mint te. Már megbocsáss. Nekem is volt utána többször ilyen korszakom, minden ufos cikket elolvastam és csak ezen gondolkodtam. Tudod mire jutottam? Semmire... Úgy ahogy te se fogsz, hiába nézed egész nap a netet... Idővel majd rájössz. Nincs értelme. Ha akarják felveszik a kapcsolatot, ha nem nem. Addig meg mindenki élje a saját életét.
2012. júl. 29. 21:28
 38/39 anonim ***** válasza:
Ufok voltak a szobádban ?XD Mekkora szobád van neked?
2012. aug. 6. 21:31
 39/39 anonim ***** válasza:
Gratulálok a kérdezőnek, mindenki elhitte, hogy komolyan beszélsz, és a közbeírásaidról is elhitték hogy komolyan gondolod. Bár azért eléggé átlátszó. Nem is te vagy profi, hanem a válaszolók bénák, hogy így benyalták.
2012. aug. 7. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!