Láttatok már UFO-t? Esetleg csészealjat?
-.-"'
Úgy látom, itt nem sokan veszik komolyan az ezotéria kategóriát. Ilyen barmok mi a f@szomnak járnak ide?!
Ne törődj velük, Kérdező.
Én láttam egy azonosítatlan repülő tárgyat, tehát egy ufót. Nem tudom mi lehetett. Kint voltam az udvaron, az hiszem szombati nap volt. Este 11 körül lehetett. Kelet felé felnéztem az égre, és láttam, hogy dél felől észak fele egy nagy, fényes korong halad nagy sebességgel, majd eltűnik. Az égtájakat azért tudom ilyen pontosan megmondani, mert másnap megnéztem az iránytűn.
Fogalmam sincs, mi lehetett.
Mi az öcsémmel láttunk még nagyon régen. Futni voltunk (már sötét volt) és egyszer csak megjelent az égen egy korong alakú UFO ami narancsszínű volt és nem világította meg maga körül a levegőt. Az alján pedig volt egy fénygyűrű szerűség ami forgott és látszódtak az ablakai.
Volt olyan eset is, hogy a kertünkben játszottunk amikor a szomszéd fája mögül előbukkant egy narancssárga izzó gömb. Amikor észrevettük akkor hátramenetünk a kertbe, de ahogy közelítettünk a gömb úgy húzódott vissza a fa ágai közé, amikor távolodtunk újra előjött. Ez nyáron volt naplemente után, de még világos volt.
Ezek után még történt egy két érdekes dolog, amit azóta sem tudunk mivel magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!