Mit akarnak az UFÓK?
Kiszabadítani minket a globális tudatlanságból.
Én is ajánlom az előttem linkelt videó megnézését.
ha ki aakrnának szabadítani a globális tudatlanságból, akkor már a föld kormányait tv-it mind megszűntették volna!!!
ez maszlag, az ufok rosszat akarnak!!! ne higyjetek ezekben a hazug pledájos dolgokban!!
"Kiszabadítani minket a globális tudatlanságból.
Én is ajánlom az előttem linkelt videó megnézését"
Ez valóban így van. Én is csak ajánlani tudom minden felvilágosodni kívánó embernek, a fentebb belinkelt videót.
"ha ki aakrnának szabadítani a globális tudatlanságból, akkor már a föld kormányait tv-it mind megszűntették volna!!!
ez maszlag, az ufok rosszat akarnak!!! ne higyjetek ezekben a hazug pledájos dolgokban!!"
Tudod az egyik faj nem avatkozhat be egy másik fejődésébe. Hiszen akkor megszakítaná azt a folyamatot, amiért élünk. A megtapasztalást! Az emberiség csak is saját magán segíthet! Ha kicsit tájékozottabb lennél, akkor nem mondanál ilyen butaságot. Előbb végig kéne nézned az összes videót, majd utána járni a benne elhangzottaknak, mielőtt kritizálod. A letartóztatások és a negatív energiák kiűzése a földről, már réges-rég elkezdődött. Valamint a föld átalakulási folyamata is már több évtizede tart, ami lassan a végéhez közeledik. Ekkora megfog szűnni az összes negativitás a földön. Rajtunk műlik, hogy ez hogy fog történni. Vagy felébred az emberiség és mi tisztítjuk meg a bolygót, vagy ön magát tisztítja meg az átalakulás befejeztekor. De ez természeti csapásokkal járna, ami nagyon sok emberi életet követelne. Szerencsére egyre több a spirituális ember, akik minden nap végeznek úgynevezett fény munkát a föld meg gyógyításáért. Ez csak egy rövidebb meditáció, amiben azt vizualizáljuk, hogy minden negativítás megszűnik és csak szeretet és megértés uralkodik a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!