Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek erről a...

Bambi1995 kérdése:

Mi a véleményetek erről a filmről? Szó esik a földönkívüliekről, gabonakörökről. Stb

Figyelt kérdés

Ez egy rendhagyó dokumentumfilm, amely fellebbenti a fátylat arról, mi folyik valójában a világunkban...szerintem elég érdekes :)

http://www.youtube.com/watch?v=nMmZC4z5BcI&feature=em-share_..

2012. júl. 22. 16:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Túl sokat foglalkozol másokkal. Előbb magaddal, a saját spirituális fejlődéseddel foglalkozz. Ne akarj másokat megváltoztatni, ha felkészültek rá, akkor a sors úgy is rávezeti őket a dolgokra.

Amúgy ez elég gyenge kifogás. Hogy a környezetedre hivatkozol! A környezeted csak megedz, hogy a legrosszabb, legnegatívabb környezetben is spirituális és bölcs tudjál maradni! Szóval ne úgy tekints rá mint valami problémára, hanem olyan dologra, ami segít neked fejlődni. Nálunk is sokszor vannak veszekedések, de már egyre jobban lepattognak rólam ezek a dolgok, mert tudom, hogy nem tudatosan csinálják, csak az egójuk beszél belőlük. Így az ember könnyebben meg tudsz edződni. Adj hálát minden jó és rossz dologért az életedben, mert ezek segítenek fejlődni. Persze csak akkor ha tanulsz belőlük.

2012. júl. 23. 16:48
 22/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti! Én 17 éves vagyok,és régebben nem hallgattak rám az emberek.Most pedig azt veszem észre,hogy nagyon nagyon sokan változnak korulottem.Nem csinálok nagy erofeszítéseket,csak elmondom a a saját tapasztalatimat meg én is megnézettem a Titkot sok emberrel,és elég pozitiv véleményeket hallotam...persze volt negatív is.Sokszor én is felhuzom magam rajta,de az utolsó válaszolonak igaza van,mert nem szabad,hogy ezeket "felvedd" ! :) Te megprobáltad,ha nem nem...akkor majd máshogy fognak rájonni...:)
2012. júl. 23. 22:35
 23/26 anonim ***** válasza:

Köszi a biztatást a kedves kérdezőnek és egyik válaszolónak is. Amúgy már észrevettem, hogy mostanában ritkábban tudnak lehúzni mások negatív gondolatai, bár előfordul még, hogy nyalogatom a sebeimet.

Jobban utána néztem Alajenak, a plejádoknak, a változásnak, és eléggé megdöbbentő ez az egész, ha valóban így is van, és nem csak hoax.. Bár eddig is tudtam, hogy mindenkit a kormányok befolyásolnak, kihasználnak. Úgy vélem, hogy azért titkolják el az idegenek létezését, látogatásait, mert így a felső tízezer kényelmes életének annyi lenne, nem tudnák kizsigerelni, befolyásolni a népet. Szóval itt nem igazán arról van szó, hogy pánik törne ki, ha megjelennének teljes valójukban a földönkívüliek, mert képesek lennénk elfogadni őket. Ha leakarnának igázni, azt meg már rég megtehették volna. Az emberiség gyarlósága valószínűleg fiatal kora miatt van, nemrég óta vagyunk jelen ezen a bolygón, keveset tudunk még. Sokkal magasabb szinten is képesek lennénk gondolkodni, de a felettünk álló hatalmak korlátoznak bennünket, sőt egyre jobban elbutul az emberiség, csak egy maréknyian maradnak, akik képesek befogadni az igazi tudást. Lehet, hogy téves az elméletem és marhaságnak tűnik, de ez a véleményem.

2012. júl. 25. 08:20
 24/26 A kérdező kommentje:
Én is utánanéztem a plejádoknak meg Alaje üzeneteinek..számomra is megdobbentő,és sokszor ugy érzem,hogy sok ez nekem egyszerre.Nem kételkedem,csak sok az információ.Kiskorom óta tudtam,hogy vannak földönkívüliek...és hittem olyan dolgokban,amikben más nem,ezért örülök,hogyha tudok olyan emberekkel "beszélni" akiket ez szintén érdekel és foglalkoznak vele.Kiváncsi vagyok a véleményekre!Ami mégjobban tetszik,hogy a kérdésem alatt nem volt szkeptikus,negatív válasz :):)
2012. júl. 26. 13:07
 25/26 anonim ***** válasza:

#23-as

Jól mondod! Sokan azt hiszik, hogy az emberiség milyen gyors ütemben fejlődik... Persze csak technológiailag. Viszont spirituálisan, mentálisan és szellemileg egyre jobban elbutulnak az emberek. Ha minden ebben az ütemben menne tovább, akkor nem kéne 100 év, és az emberiségből egy szívtelen, lélektelen gép raj válna.

2012. júl. 26. 14:09
 26/26 A kérdező kommentje:
Én szívbol emélem,hogy minden jóra fordul!
2012. júl. 28. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!