Szerintem ez a legmegdöbbentőbb gabonakörökről szóló videó. Ideje lenne elhinni mindenkinek. Elhiszitek már?
Én elhiszem, hogy a gabonaköröket EMBEREK készítették. A sok ufohívő meg beszopta rendesen.
Engem nagyon nem győzött meg.
Tudnak angolul és ismerik az ASCII-t? LOL :)
Akkor miért nem csak simán leírták az üzenetet, és miért nem hagytak (mint soha) egyértelmű bizonyítékot?
Amit az emberek készítenek gabonaköröket messze nem ilyen bonyolultak. Az
összes
olyan egyszerű,hogy
még egy óvodás is elkészítené. Ilyen bonyolultakat sosem mutatnak.
Én elhiszem.
Első! A linkelt műsorban hallható TÉNYEK is az idegen civilizációra utalnak. Az, hogy aki ebben hisz, az nem értelmes ember, azok csak üres szavak, mindenféle logikus alátámasztás nélkül.
Már megint ezzel jössz?
Azt azért megmondhatná valaki, hogy ha tényleg UFO-k csinálják, és nem emberek, ahogy már évtizedek óta ki derült, mégis, mi célt szolgálnak?
Mármint a gabonakörök...
A kormányok hadászati fejlesztései nagyrészt titkosak. Így ha épp tesztelnek valamilyen újdonságot, amit ugye a hétköznapi ember azelőtt sosem látott és most véletlenül találkozik vele, akkor az más nem is lehet, csak ufó. Az emberiséget meg nem kell fokozatosan szoktatni, ez nem fog pánikrohamot okozni.
Eddig még semmi kézzel fogható bizonyíték nincs idegenekkel kapcsolatban. Én nem azt mondom, hogy nincsenek, mert a világegyetem olyan hatalmas, hogy biztosan máshol is kifejlődtek értelmes lények, de hogy ide nem jutottak még el, az teljesen biztos. A Föld csak egy tű a világegyetem végtelen szénakazlában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!